Digital PhotoFrame

  Digital PhotoFrame

  "... se, her er du i badekaret!"

  Denne PhotoFrame er den perfekte kombinasjonen av kvalitet og moro. Fargerikt rammetilbehør følger med, slik at du kan gjøre den personlig – rosa for jente og blått for gutt. Endre rammen til en søt klokke ved enkelt å bytte til modusen Animated Kiddie Clock (animert barneklokke). Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Digital PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Multimedia, 4:3 – rammeformat SPF2107/12 Finn lignende produkter

"... se, her er du i badekaret!"

Baby PhotoFrame

 • imagen Pro for skarpe, levende og naturlige hudfarger

  Den unike Philips imagen-forbedringsteknologien analyserer automatisk bildene til riktig farge og justerer for optimal kontrast. imagen Pro er en mer avansert bildeforbedring som omfatter de tre essensielle elementene fra imagen for å ha høyere fargenøyaktighet, fargedybde og smart kontrast. I tillegg gir imagen Pro forbedret hudfarge, skarpere bilder og flimmerfri bildevisning, noe som er svært viktig for stillbilder.

 • 4:3 er det perfekte størrelsesforholdet for optimal visning uten forvrengning

  Philips' digitale fotoramme sørger for at bildene dine vises i størrelsesforholdet 4:3, og gir dermed den best mulige visningsopplevelsen.

 • Tilpass rammen med rosa eller blå rammer med hurtigfeste.

  Det følger med to vakre og morsomme rammetilbehør. Rosa for jenter og blå for gutter – garantert søte drømmer. Festes raskt.

 • Automatisk lysbildefremvisning fra USB eller minnekort

  Automatisk lysbildefremvisning starter fra alle USB-stasjoner eller minnekort, slik at du ikke trenger å bruke tid på å kopiere bildene til PhotoFrame.

 • Den animerte klokken viser tiden på en avslappende måte

  Bytt til denne morsomme og fargerike klokken når du ikke vil se på bilder. Umiddelbart blir PhotoFrame en klokke. Den animerte barneklokken passer godt til barn, og den er et flott verktøy for å lære dem klokken.

 • Gi ny glød til gamle minner med RadiantColor

  RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi som brukes for å vise små bilder i det optimale forholdet 4:3 ved å forlenge fargen på kantene på et bilde som er mindre enn full skjerm. Dette eliminerer svarte striper og forvrenging av sideforhold.

 • Miljøvennlig Photoframe

  Philips' PhotoFrame er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning.

 • Display av/på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter for å spare strøm

  PhotoFrame slår seg av og på til de tidspunktene du velger ved hjelp av en timer. Dette reduserer energiforbruket og gjør bruken mer miljøvennlig. Du sparer opptil en tredel av PhotoFrames energikostnader.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i