1
PC-tilbehør

Web-kamera

  Web-kamera

  Webcam pro

  Webcam pro SPC1330NC gir deg et nytt syn på videosamtaler. HD-videokvalitet med sanne 2,0 megapikslers video, 8,0 megapiksler bilde, video med 90 bilder per sekund og autofokus. Utrolig klar stereolyd med to innebygde mikrofoner. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Webcam pro

Webcam pro SPC1330NC gir deg et nytt syn på videosamtaler. HD-videokvalitet med sanne 2,0 megapikslers video, 8,0 megapiksler bilde, video med 90 bilder per sekund og autofokus. Utrolig klar stereolyd med to innebygde mikrofoner. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Webcam pro

Koble til med presisjon og klarhet

 • Digital Natural Motion for å fjerne flimmereffekter

  Digital Natural Motion for å fjerne flimmereffekter

  Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne stroboskopeffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i kringkastings- og filmmateriale (for eksempel DVD). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Sanne 2,0 megapikslers videooppløsning for HD-videokvalitet

  Antallet megapiksler er en viktig detalj når det gjelder bildekvalitet. 2,0 megapikslers CMOS-sensor gir deg en HD-kvalitet på videobildene som ikke tidligere har vært assosiert med web-kameraer.

 • Flere detaljer med 8 megapikslers oppløsning (interp.) på bilder

  Web-kameraet gir deg flere detaljer med 8 megapikslers (interpolert) oppløsning på bildene. Dette er høyt nok for å skrive ut bilder i posterstørrelse med høy oppløsning.

 • Video med 90 rammer per sekund for flimmerfrie bilder

  Den lynraske oppdateringshastigheten på 90 rammer per sekund gir svært stabile bilder som er perfekt for videokonferanser ansikt til ansikt og fjernovervåkning.

 • 8x digital zoom for flotte nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Autofokus sikrer knivskarpe videoopptak og bilder

  Sikrer knivskarpe videoopptak og bilder. Når bildesensoren oppdager en reduksjon i skarpheten, justerer autofokus raskt og nøyaktig linsen uten at du trenger å justere den manuelt. Nå er den også enda raskere på grunn av en ny fokuseringsalgoritme som er eksklusiv for Philips.

 • Vidvinkellinse samler flere mennesker innenfor videorammen

  Vidvinkellinsen i høykvalitetsglass gir deg en større synsvinkel. Linsen virker på samme måte som en vidvinkellinse på et fotokamera, og får flere personer med i bildet uten at det går ut over videokvaliteten.

 • Pixel Plus 2 for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Med Pixel Plus 2 vil web-kameraet alltid produsere naturlige, knivskarpe og utrolig detaljrike bilder. Alt takket være den kraftige Pixel Plus 2-prosessoren – innovativ TV-bildeteknologi anvendt på PC-video. Den øker antallet linjer og piksler, slik at du får best mulig bilde.

 • To innebygde mikrofoner med stereo og ekkofri akustikk

  La stemmen din høres naturlig i klar stereolyd. To innebygde retningsmikrofoner og Philips-patentert lydfeltteknologi gir en praktisk talt støy- og ekkofri sone. Bare stemmen til brukeren tas opp, og andre lyder minimeres.

 • Støyundertrykking og ekkoreduksjon gir den beste lydkvaliteten

  Denne ypperlige støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen både i stille og støyfulle omgivelser. I tillegg undertrykker den ekko, slik at den andre personen hører stemmen din mer tydelig.

 • Fungerer med alle direktemeldingstjenester

  Webkameraet og den tilhørende programvaren er utformet med tanke på alle direktemeldingstjenester. Du kan legge til video i Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger og andre tjenester.

 • Brukervennlig Philips CamSuite-programvare for å kontrollere web-kameraet

  Denne spesialutviklede programvaren er enkel å bruke, og med den kan du kontrollere web-kameraet med et museklikk. Den vises automatisk på skjermen når du er i en videosamtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i