1
PC-tilbehør

Web-kamera

  Web-kamera

  HD-video og krystallklar lyd

  SPC1300 tar videokvaliteten til nye høyder. 90 bilder per sekund, Pixel Plus 2, Digital Natural Motion og to digitale retningsmikrofoner blir til sammen en uslåelig web-kamerapakke. Videokommunikasjonen kan ikke bli bedre enn dette. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

HD-video og krystallklar lyd

SPC1300 tar videokvaliteten til nye høyder. 90 bilder per sekund, Pixel Plus 2, Digital Natural Motion og to digitale retningsmikrofoner blir til sammen en uslåelig web-kamerapakke. Videokommunikasjonen kan ikke bli bedre enn dette. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

HD-video og krystallklar lyd

 • 6 megapiksler gir glimrende bildekvalitet

  Teknologien gjør det mulig med bilder på 6 MP og høy nok kvalitet til å skrive ut høyoppløste bilder i plakatstørrelse. Med den spesielle programvareforbedringen får du til og med 2 MP interpolert direkteavspilling av video.

 • Video med 90 rammer per sekund for flimmerfrie bilder

  Den lynraske oppdateringshastigheten på 90 rammer per sekund gir svært stabile bilder som er perfekt for videokonferanser ansikt til ansikt og fjernovervåkning.

 • 8x digital zoom for flotte nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Pixel Plus 2 for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Med Pixel Plus 2 vil web-kameraet alltid produsere naturlige, knivskarpe og utrolig detaljrike bilder. Alt takket være den kraftige Pixel Plus 2-prosessoren – innovativ TV-bildeteknologi anvendt på PC-video. Den øker antallet linjer og piksler, slik at du får best mulig bilde.

 • Vidvinkellinse samler flere mennesker innenfor videorammen

  Vidvinkellinsen i høykvalitetsglass gir deg en større synsvinkel. Linsen virker på samme måte som en vidvinkellinse på et fotokamera, og får flere personer med i bildet uten at det går ut over videokvaliteten.

 • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • Bevegelsesregistrering for pålitelig hjemmeovervåking

  Med spesialfunksjonen for bevegelsesregistrering kan du ta opp alt som skjer i hjemmet når du ikke er der. Hvis du stiller inn kameraet på bevegelsesregistrering når du går hjemmefra, vil det ta opp kun når det merker at det er bevegelse i rommet.

 • Støyundertrykking og ekkoreduksjon gir den beste lydkvaliteten

  Denne ypperlige støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen både i stille og støyfulle omgivelser. I tillegg undertrykker den ekko, slik at den andre personen hører stemmen din mer tydelig.

 • To digitale retningsmikrofoner med avansert talebehandling

  Nå kan personen du chatter med høre deg høyt og tydelig. Kombinasjonen av avansert programvare for talebehandling og to rundtvirkende mikrofoner, som mottar signaler fra alle retninger, gir ypperlig lyd. Det brede lydfeltet gir deg også friheten til å bevege deg og gir bedre lyd ved telekonferansen når det er mer enn én person bak web-kameraet.

 • Web-sending i kringkastingskvalitet

  Dette kameraet er perfekt for web-sendinger takket være den høye kvaliteten på bildene. Del videoene med venner og familie, eller kringkast dem på Internett.

 • Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne stroboskopeffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i kringkastings- og filmmateriale (for eksempel DVD). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i