Multimediehøyttalere 2.0

  Multimediehøyttalere 2.0

  PC-høyttaler med Hi-Fi-lyd

  Philips-høyttalerne SPA8210/12 ser flotte ut og gir fantastisk lyd. De har kraftig wOOx-bass og domediskanthøyttaler i silke med høy definisjon i et stilig kabinett med aluminiumsdetaljer på forsiden. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Multimediehøyttalere 2.0

Domediskanthøyttaler i silke, 3 tommers driver, Hodetelefonutgang, lyd inn, 110 W, basselement SPA8210/12 Finn lignende produkter

PC-høyttaler med Hi-Fi-lyd

Lidenskap for lyd

 • Høyttaler med håndvektutforming for naturlig balansert lyd

  Høyttaler med håndvektutforming for naturlig balansert lyd

  Håndvektutformingen på høyttalerne har diskanthøyttaleren med høy frekvens plassert på midten mellom basshøyttalere med lavere frekvens. I dette produktet er basshøyttaleren øverst, diskanten i midten og en Philips-patentert wOOx-høyttaler på bunnen. Denne konfigurasjonen skaper en balansert lyd, noe som gjør den totale lydeffekten mer naturlig. Den førsteklasses utførelsen til denne kvalitetshøyttaleren utfyller deg og ditt valg av lydutstyr.

 • 40 W RMS total utgangseffekt

  40 W RMS total utgangseffekt

  Denne Philips-høyttaleren har en total utgangseffekt på 40 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Domediskanthøyttaler i silke gir krystallklar lyd

  Domediskanthøyttaler i silke gir krystallklar lyd

  Domediskanthøyttaleren har en membran som er laget av silke, et materiale som er overlegent alle andre som brukes i vanlige diskanthøyttalere. Silkematerialet som brukes i diskanthøyttaleren, har overlegne lyddempingsegenskaper, og det myke stoffet sørger for minimal akustisk brytning. Som et resultat er lyden som produseres av en domediskanthøyttaler i silke, jevn, varm og med et bredt spekter.

 • wOOx-teknologi for fyldig og presis bass uten forvrengning

  wOOx-teknologi for fyldig og presis bass uten forvrengning

  wOOx-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranet, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og midlere til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Praktisk aux-inngang og hodetelefonutgang på forsiden av høyttaler

  Praktisk aux-inngang og hodetelefonutgang på forsiden av høyttaler

  Nå er det enda enklere og mer praktisk å nyte favorittmusikken og underholdningen via aux-inngangen og hodetelefonutgangen foran på disse høyttalerne. Vanligvis må du koble fra 3,5 mm jack-kontakten hvis du vil koble til en annen enhet enn PCen, noe som ikke alltid er hensiktsmessig. Med aux-inngang og hodetelefonutgang foran får du høre musikk raskt og enkelt rett fra nesten alle enheter.

 • Metallfront i aluminium

  Utforming med førsteklasses konstruksjonskvalitet. Høyttalerne foran er laget av et eneste stykke eloksert børstet aluminium – det samme materialet som brukes til å bygge fly. Aluminiumen, som er buet for å opprette et ideelt akustisk kammer, optimaliserer lydavspillingen, som er nøyaktig, kraftig, naturlig og krystallklar.

 • Drivermateriale i polypropylen

  Polypropylen-materialet (PP) i driveren er mykt og gir bedre høyfrekvente lyder. Det hjelper lydbølgene med å rulle ut og lager en renere lyd med bedre klarhet og balanse. Det lette materialet er enklere å integrere med diskanthøyttaleren, og gir mindre vibrasjoner.

 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i