Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  Dynamisk lyd

  Vi er perfekt til musikk, stemme og lydspor. Vi gir liv til lyden fra den bærbare PCen, PCen eller MP3-spilleren, og du kommer til å elske den kraftige og forbedrede lyden og den moderne utformingen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dynamisk lyd

 • Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Philips' Sound Purification Duct-bassportteknologi (SPD) gir de dype, rene tonene i den opprinnelige basslyden. Den spesielle akustiske dempingen som Philips har utformet, bruker et SPD-skummateriale for å behandle den indre overflaten til basspipen, og reduserer støyturbulensen og stabiliserer tuningfrekvensen. Philips' tekniske tester og forbrukertester bekrefter at denne bufferen gir mindre farget bass med renere kvalitet.

 • Båndpass-subwooferdesignen for presis gjenskapelse av bassen

  Båndpass-subwooferdesignen for presis gjenskapelse av bassen

  Med boks-i-en-boks-utformingen har denne båndpass-subwooferen to volumkammere for å skape større luftkapasitet og levere en generelt bedre basslyd med bedre balanse og mindre forvrenging. Lydenergien fra hoveddriveren er mer effektivt konsentrert i det ønskede, gjengitte frekvensområdet, noe som produserer et generelt mer fokusert og mer presist gjengitt lydbilde.

 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

 • Kurvelineært kabinett for godt avrundet lyd

  Kurvelineært kabinett for godt avrundet lyd

  Den kurvelineære utformingen til kabinettet ser ikke bare pen ut, men er også formet for å gi balansert lyd som strømmer ut mer naturlig og i sin opprinnelige form. Du får mindre forvrenging og farging av lyden, og du kan være sikker på at favorittmusikken alltid låter slik den skal. Philips kan lyd, og vi sørger for at lyd ikke bare høres bra ut, men ser bra ut også.

 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Attraktiv høyglanset overflate

  Høyglanset "pianosvart" overflate tar seg særdeles godt ut i både klassiske og moderne hjem.

 • Tre integrerte strømforsterkerkretser for å gi balansert lyd

  For å holde prisen på de fleste 2.1-kanals multimediehøyttalere nede blir effektforsterkerkretsen ofte oversett, og en utforming med en enkel effektforsterker blir det man fokuserer på. Men i denne svært avanserte kretsutformingen bruker Philips tre integrerte forsterkerbrikker for å drive de to satellitthøyttalerne, og subwooferen. SPA4320 har en stor innebygget kjøleribbe, slik at varmen som genereres av effektforsterkerkretsen, blir sluppet ut av dette kjøleelementet. Forsterkerbrikkene på UTC2030 gir et godt grunnlag for kvalitetslyd og all effekten som trengs for å drive subwooferen og satellitthøyttalerne.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i