Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  Fremragende lyd

  Med lyd på 10 W og dynamisk bassgjengivelse er disse høyttalerne perfekte for å spille musikk, spill, filmer og Internett-videoer på både MAC og PC. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Multimediehøyttalere 2.1

20 W maks. effekt SPA1330/12 Finn lignende produkter

Fremragende lyd

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

 • 10 W lydeffekt

  Fyldige slavebasselementer med 10 W lydeffekt gjør små høyttalere i stand til å gjengi bassfrekvenser mer effektivt uten å måtte øke størrelsen. Dermed får du bedre bass på mindre plass.

 • Stilig utforming – tar seg like godt ut som det høres

  Stilig utforming gir personlighet til stua.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i