Trådløs multimedieadapter

  Trådløs multimedieadapter

  Spill PC-filmer trådløst på TVen

  Gå bort fra PCen. Begynn å nyte digital musikk, bilder og videoer slik de egentlig skal nytes.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spill PC-filmer trådløst på TVen

Send filmer, musikk og bilder til TVen

 • Se nedlastede filmer mer behagelig på TVen

  Last ned og lagre filmer på PCen, og vis dem mens du sitter hjemme i sofaen. Du slipper å brenne nedlastede filmer på CD eller DVD, og du har direkte tilgang og fullstendig kontroll.

 • Støtter WMV-, DivX- og Xvid-videoformater

  Lagre videosamlingen og last ned filmene på PCen i ett av de mange videoformatene som støttes. Deretter kan du spille dem på TVen. Avspilling av videoformatene MPEG1, 2, DivX, Xvid og WMV støttes. Hvis du skal spille av HD WMV, trenger du en ethernet-tilkobling med ledning.

 • Stream musikk av høy kvalitet fra PCen til lydanlegget

  Stream musikk fra PCen til lydanlegget i høy kvalitet. Lytt til musikk som er lagret på PCen, på lydanlegget. Velg sanger fra musikksamlingen etter artist, album eller sjanger.

 • Lytt til Internett-radio uten PC.

  Legg til flere radiostasjoner i det gjeldende lydsystemet ved å koble deg direkte til Internett-radiostasjonen via bredbåndstilkoblingen til Internett.

 • Støtter formatene WMA, WMA-DRM og MP3

  Velg blant flere lydformater når du lagrer musikksamlingen og nedlastede sanger på PCen. Spill deretter av musikken på lydanlegget. Avspilling av musikkformatene WMA, WMA-DRM og MP3 støttes.

 • Se lysbildefremvisning av HD-bildene dine på TVen med vennene dine

  Sitt i sofaen og se på feriebildene dine med hele familien eller vennene dine.

 • Ha bildene dine lagret på PCen mens du ser på dem på TVen

  Ha bildesamlingen din lagret sentralt på PCen og se på dem trådløst via TVen.

 • Skarp og tydelig høydefinisjonsbildekvalitet på LCD-TVen

  Bruk High Definition TV-inngangen på LCD-TVen for å vise digitale bilder klart og tydelig. Apparatet krever komponentvideotilkobling for høydefinisjonsavspilling.

 • Med den brukervennlige trinnvise innstalleringen kommer du raskt i gang.

  Produktet installeres på en enkel måte ved hjelp av den brukervennlige trinnvise fremgangsmåten. På TV-skjermen kan du se alle trinnene som er nødvendige for å installere produktet.

 • Oppdaterer automatisk til den nyeste programvareversjonen

  Produktet kan legge til ny og forbedret funksjonalitet ved å oppgradere programvaren. Se etter nye programvareversjoner via bredbåndstilkoblingen til Internett. Hvis du vil, kan du enkelt oppgradere og få tilgang til enda flere funksjoner.

 • Få tilgang til innholdet på de forskjellige PCene i huset

  Du kan få tilgang til multimedieinnhold fra forskjellige PCer i huset. Media Manager fungerer på forskjellige PCer – til og med gamle PCer. Fra en medieadapter kan du derfor få tilgang til multimedieinnholdet på en annen PC. Du trenger ikke å kopiere filene til en annen PC.

 • Færre problemer. Mindre styr. Trådløs tilkobling betyr ingen boring.

  En trådløs tilkobling på 2,4 GHz mellom mottakeren og senderen gjør at det ikke er nødvendig å legge kabler eller bore hull i veggene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i