Sportshodetelefoner med hodebånd

  Sportshodetelefoner med hodebånd

  Innstilt på sport

  Den svært lette hodetelefonen ActionFit SHQ5200 er robust og ergonomisk. Den er utformet for å tåle de mest krevende treningsøktene. 40 mm neodymdrivere gir kraftig bass mens den åpne akustikken og de avtakbare øreputene alltid holder deg komfortabel, tørr og avkjølt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sportshodetelefoner med hodebånd

ActionFit, Hodetelefoner, Oransje og svart SHQ5200/10 Finn lignende produkter

Innstilt på sport

Sklisikker passform med silikongrep

 • 40 mm neodymdrivere for heftig bass og kraftig ytelse

  40 mm neodymdrivere for heftig bass og kraftig ytelse

  Finn rytmen med slagkraftig musikk fra de kraftige 40 mm neodymdriverne som gir dyp og dynamisk bass. ActionFit-hodetelefonene er utformet for å gi deg ekstra krefter til treningsøkten – uansett hvor krevende den er. Opplev en levende og bevegende lydopplevelse, uansett hvordan du trener og hvor du er.

 • Avtakbare, vaskbare øreputer holder deg avkjølt og tørr

  Avtakbare, vaskbare øreputer holder deg avkjølt og tørr

  Få svetten til å sile – hodetelefonene ActionFit SHQ5200 har unike øreputer som er dekket av et fuktfjernende stoff som holder deg komfortabel, kjølig og tørr gjennom hele treningsøkten. Bare ta av putene for å vaske dem etter flere bruk, så blir de så gode som nye.

 • Det sklisikre hodebåndet med silikongrep gjør at du kan bevege deg fritt

  Det sklisikre hodebåndet med silikongrep gjør at du kan bevege deg fritt

  Hodetelefonene ActionFit SHQ5200 har et spesialutformet hodebånd som sitter godt gjennom hele den tøffeste treningsøkten. Det sklisikre hodebåndet er laget med et nyskapende silikongrep, som sikrer nok kontaktpunkter på hodet. Dette gjør at hodetelefonene ikke sklir til siden eller vipper frem og tilbake i en pendelbevegelse mens du beveger deg fritt gjennom treningsøkten.

 • Åpen akustisk design holder deg oppmerksom på omgivelsene

  Åpen akustisk design holder deg oppmerksom på omgivelsene

  For din sikkerhet gir ActionFit-hodetelefonene deg muligheten til å være oppmerksom på omgivelsene – spesielt når du trener utendørs. Den åpne akustiske plattformen gjør at du oppfatter det som skjer rundt deg, samtidig som du kan nyte musikken maksimalt.

 • Det tettsittende hodebåndet passer optimalt til konturene på alles ører

  Det tettsittende hodebåndet passer optimalt til konturene på alles ører

  ActionFit-hodetelefonene har et diskré utformet, tettsittende hodebånd med ergonomiske øredeksler som er grundig testet, slik at de passer på alles ører – uansett form og størrelse – komfortabelt og perfekt.

 • Svært lette hodetelefoner på 99 g for suveren passform og komfort

  Med en vekt på 99 g er ActionFit SHQ5200 blant de letteste hodetelefonene på markedet. Den effektivt konstruerte arkitekturen består av individuelle deler som er spesielt utformet for å oppnå en presis balanse mellom ergonomisk struktur og komfortabel vekt. Hodebåndets ramme er laget av førsteklasses polypropylen. Det gir deg et konsekvent sikkert grep og en diskré, stilig passform.

 • Kabel som er forsterket med kevlar gir uovertruffen holdbarhet

  ActionFit-hodetelefonene er spesielt utformet for holdbarhet og styrke. Den kevlarbelagte kabelen er godt beskyttet mot rifter og brudd og tåler ekstreme omgivelser og treningsøkter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i