4-i-1-matlagingsmaskin for sunn babymat

  • KA

  4-i-1-matlagingsmaskin for sunn babymat

  Næringsrike måltider til babyen på en enkel måte

  Vi vet at næringsrik mat danner grunnlaget for en babys sunne utvikling. Matlagingsmaskinen for sunn babymat fra Philips Avent hjelper deg å tilberede smakfulle og hjemmelagde måltider, tilpasset ditt barns behov, på en enkel måte. Se alle fordeler

 • Næringsrike måltider til babyen på en enkel måte

  Play Pause
 • Næringsrike måltider til babyen på en enkel måte

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

4-i-1-matlagingsmaskin for sunn babymat

Dampe, mikse, tine og varme opp, Sunn damping, Dampe og mikse i én kanne, Avvenningsråd og -oppskrifter SCF875/02 Finn lignende produkter

Næringsrike måltider til babyen på en enkel måte

 • Unik måte å dampkoke på for sunn matlaging

  Unik måte å dampkoke på for sunn matlaging

  Å dampkoke er en sunn måte å tilberede mat på. Vår unike teknologi lar dampen sirkulere oppover fra bunnen, noe som gjør at alle ingrediensene dampes jevnt uten at de kokes. Maten beholder smaken, teksturen og fuktigheten.

 • Fra damping til miksing, alt gjøres i én praktisk kanne

  Fra damping til miksing, alt gjøres i én praktisk kanne

  Du finner alt du trenger for å lage næringsrik babymat i én kanne. Når ingrediensene er dampet, trenger du bare å løfte kannen, snu den rundt på hodet, låse den på plass og mikse til maten har fått ønsket konsistens.

 • Fra mos til stuing med biter – noe til alle stadiene

  Fra mos til stuing med biter – noe til alle stadiene

  Fra svært fint mikset frukt og grønnsaker til kombinasjon av ingredienser som kjøtt, fisk og belgfrukter, og til slutt en tykkere konsistens. Matlagingsmaskinen for sunn babymat i 4-i-1-design dekker alle stadiene.

 • Dampe, mikse, tine og varme opp hjemmelagde måltider

  Dampe, mikse, tine og varme opp hjemmelagde måltider

  Matlagingsmaskinen for sunn babymat med 4-i-1-design gjør at du kan tilberede næringsrike hjemmelagede måltider, alt i én og samme kanne. Du kan servere maten umiddelbart eller oppbevare den i beholderen som følger med, og varme opp maten senere med brukervennlige tine- og oppvarmingsfunksjoner.

 • Dr. Emma Williams' velsmakende avvenningsoppskrifter

  Dr. Emma Williams' velsmakende avvenningsoppskrifter

  I samarbeid med ernæringsfysiolog for barn, dr. Emma Williams, tilbyr vi råd om avvenning, velsmakende og friske oppskrifter og tips til måltider som gir babyen din en sunn start på livet og gode, livslange matvaner.

 • Lag opptil fire måltider om gangen med kannen på 1 liter

  Lag opptil fire måltider om gangen med kannen på 1 liter

  Matlagingsmaskinen for sunn babymat med 4-i-1-design gjør at du kan planlegge i forveien og spare dyrebar tid. Kannen har en kapasitet på 1 liter, så du kan tilberede opptil fire måltider samtidig. Server ett måltid og sett tre til oppbevaring i kjøleskapet eller fryseren til senere.

 • Kanne og mikserkniv som kan vaskes i oppvaskmaskin, og vannbeholder som er enkel å nå

  Kanne og mikserkniv som kan vaskes i oppvaskmaskin, og vannbeholder som er enkel å nå

  Selv når du er ferdig med å tilberede måltidene, er matlagingsmaskinen for sunn babymat i 4-i-1-design veldig praktisk. Kannen og mikserkniven kan vaskes i oppvaskmaskin, og med den åpne utformingen er vannbeholderen enkel å rengjøre og fylle. Det gjør at du kan tilberede mat med ren damp – hver eneste gang.

 • Oppdag næringsrike oppskrifter, morsomme videoer, tips og triks

  Oppdag næringsrike oppskrifter, morsomme videoer, tips og triks

  Last ned appen for å få råd om avvenning av babyen din. Finn næringsrike oppskrifter som er enkle å tilberede, og som følger babyens utvikling. Les trinnvise matlagingsveiledninger, se morsomme og lærerike videoer og finn nyttige tips og triks som gjør at avvenningsprosessen går så smidig som mulig.

 • Varselmeldinger med pipelyd

  Du trenger ikke passe på eller vente. Du hører et pip når maten er perfekt dampet. Alt du trenger å gjøre, er å snu kannen, mikse og servere eller oppbevare til senere.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i