Avent

Philips Avent

Dect babymonitor Audio med stjernehimmel

  Philips Avent

  Dect babymonitor Audio med stjernehimmel

  Den mest pålitelige tilkoblingen, nå med stjernehimmel

  Philips testvinnende babymonitor-sortiment garanterer at du alltid har oppsikt over barnet ditt på en trygg måte. Iblant behøver barnet bare å få høre lyden av stemmen din, iblant kan en beroligende vuggevise eller den stemningsfulle stjernehimmelen gjøre at barnet føler seg roligere. Med perfekt tilkobling, krystallklar lyd, temperaturregulering, nattlampe og stemningsfull stjernehimmel, beroligende vuggeviser og personlige varslingsinnstillinger blir søvnen roligere, både for deg og barnet ditt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Dect babymonitor Audio med stjernehimmel

100 % privat tilkobling, Lyser opp med stjernehimmel, Svarfunksjon, Måler temperatur og luftfuktighet i rommet SCD580/00 Finn lignende produkter

Den mest pålitelige tilkoblingen, nå med stjernehimmel

Sikkerhet og velvære for deg og babyen

 • Energisparende og smart øko-innstilling

  Energisparende og smart øko-innstilling

  Smart øko-funksjon som sparer både strømregningen og miljøet. Øko-innstillingen justerer automatisk hvor mye strøm monitoren krever, og dermed sparer du strøm. Jo nærmere foreldreenheten er barneenheten, desto mindre strøm bruker den.

 • Lyssignaler på foreldreenheten viser lydnivået ved barnet

  Lyssignaler på foreldreenheten viser lydnivået ved barnet

  Når det er lyder i barnerommet, gir diodene på foreldreenheten signal om lydnivået. Når lydnivået øker, lyser flere dioder. Funksjonen gjør det mulig å se om noe hender i rommet der barnet ligger også når foreldreenheten er innstilt på lydløs.

 • Babymonitoren viser alltid status på tilkoblingen

  Babymonitoren viser alltid status på tilkoblingen

  Det lyser en rød lampe på babymonitorens foreldreenhet når barnenheten er utenfor rekkevidde eller når batteriet er svakt, dermed ser du tydelig når tilkoblingen ikke fungerer, og kan løse dette umiddelbart.

 • Rekkevidde på opptil 330 meter*

  Rekkevidde på opptil 330 meter*

  Rekkevidde innendørs opptil 50 meter * Rekkevidde utendørs opptil 330 meter *

 • Beroligende svarfunksjon i babymonitoren

  Beroligende svarfunksjon i babymonitoren

  Iblant behøver barnet bare å få høre den beroligende lyden av stemmen din. Med denne funksjonen kan du prate med barnet ditt, uansett hvor i huset du befinner deg. Svarfunksjonen i DECT babymonitorer gjør at du kan berolige barnet ditt når det våkner selv om du er i et annet rom. Fra alle rom i huset kan du velge en av 5 beroligende vuggeviser, slå på nattlampen og hjelpe barnet ditt med å sovne på null tid.

 • Demp belysningen i displayet på foreldreenheten med nattmodus

  Trykk på dimmerknappen på foreldreenheten for å aktivere nattmodus. Med denne innstillingen dimmes lysstyrken i displayet og volumet på varslene slik at du ikke blir unødvendig forstyrret. Når du vil gå tilbake til normal innstilling er det bare å trykke på dimmerknappen igjen.

 • Behagelig nattlampe og beroligende vuggeviser

  Mange barn synes det er vanskelig å sovne om kvelden. For å hjelpe barnet i innsovningsfasen har DECT babayvakt en behagelig nattlampe. Det myke lyset fra nattlampen sammen med vuggevisene gjør det enklere for barnet å komme til ro og sovne.

 • DECT-teknologi garantert uten forstyrrelser og med 100 % privat bruk

  DECT-teknologi garanterer at det ikke forekommer forstyrelser fra for eksempel andre babymonitorer eller mobiltelefoner. Datakryptering gir sikker og privat tilkobling, slik at du kan være sikker på at du er den eneste som kan høre barnet ditt.

 • Perfekt og klar lyd takket være DECT-teknologi

  Hør hvert minste klynk, gurgling eller hikk med perfekt lyd. DECT-teknologien (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) i Avents babymonitorer gir krystallklar lyd av høy kvalitet, slik at du kan være sikker på å alltid høre barnet helt perfekt.

 • Måler luftfuktigheten og temperaturen i rommet der barnet ligger

  Takket være den kombinerte fuktighets- og temperatursensoren kan du kontrollere klimaet i barnets rom. Barnet ditt kan ikke regulere kropptemperaturen like effektiv som du, og en liten temperaturendring, eller for høy eller lav lufttemperatur, kan gjøre barnet urolig. En spesialutviklet kombinert luftfuktighets- og temperatursensor viser umiddelbart et varsel i det digitale displayet på foreldreenheten dersom klimaet i barnerommet endres.

 • Overlegen driftstid i opptil 18 timer

  Den lille, oppladbare foreldreenheten gir deg frihet med trådløs bruk i opptil 18 timer før den må lades på nytt.

 • Vibrasjonsinnstilling i babymonitoren

  Du kan tilpasse innstillingene og få varslingene via en lydløs og diskré vibrasjon på foreldreenheten.

 • Nattlampeprosjektoren med stjerner hjelper barnet med å komme til ro.

  For de fleste foreldre er det en kunst å få barnet til å sovne. Mange foreldre er fortsatt litt urolige nå de legger barnet. Nattlampeprosjektoren med stjerner og andre figurer i DECT babymonitor kan aktiveres både fra foreldre- og barneenheten og projiserer en vakker og beroligende stjernehimmel i rommet når barnet skal sove.

Se alle spesifikasjoner
 • Driftsrekkevidden til babymonitoren varierer, avhengig av omgivelsene og faktorer som forårsaker forstyrrelser.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i