Bærbar høyttaler

  Bærbar høyttaler

  Bærbar, høykvalitets stereolyd

  Denne bærbare høyttaleren gir høykvalitets stereolyd, og er skjermet mot interferens fra mobiltelefoner. Den integrerte kabelen kobles enkelt til mobile enheter, og det oppladbare batteriet sørger for 8 timers kontinuerlig avspilling. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar, høykvalitets stereolyd

som varer hele dagen

 • Dynamisk bassforsterkning – hør den dype, fyldige bassen

  Dynamisk bassforsterkning – hør den dype, fyldige bassen

  Nyskapende teknologi gir utrolig kraftig bass fra kompakte høyttalere. Dynamisk bassforsterkning understreker bassen i musikken enten volumet er lavt eller høyt – med ett knappetrykk!

 • Lett, bærbar design for musikkopplevelser overalt

  Lett, bærbar design for musikkopplevelser overalt

  Med lett og solid materiale og design kan du ta med deg høyttalerne overalt.

 • Attraktive høyttalere fyller alle rom med musikk

  Det attraktive høyttalersystemet tar seg godt ut i alle rommene i huset, og du kan glede deg over å spille musikken høyt i stedet for å høre den med hodetelefoner.

 • Lytt til musikken med luksuriøs stereolyd

  Hi-fi-høyttalersystemet har en klasse D-forsterker, doble subwoofere og diskanthøyttalere for fyldig bass og klar diskant slik at du kan glede deg over musikken i luksuriøs stereolyd.

 • Digital forsterker for interferensfri lyd

  For en bedre lydytelse inneholder disse høyttalerne en digital forsterker, slik at du kan glede deg over lyden fra musikktelefonen med minimale forstyrrelser, som ofte forårsakes av mobiltelefonens signalinterferens.

 • Innebygd, sammenleggbart stativ som styrer lyden

  Når du nyter høylytt musikk mens du er på farten, kan du enkelt stille inn høyttaleren til å styre lyden ved hjelp av et praktisk innebygd og sammenleggbart stativ.

 • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • Skjermingsteknologi for mobiltelefon for lyd uten statisk forstyrrelse

  Skjermingsteknologi for mobiltelefon er en avansert kretskobling som eliminerer mobiltelefoninterferens for å sikre lyd uten statisk forstyrrelse

 • Universell: fungerer med enhetens 3,5 mm hodetelefonkontakt

  Plug-and-play med alle typer bærbare enheter som har 3,5 mm hodetelefonkontakt – for eksempel iPod, iPhone, GoGear, MP3-spillere, bærbare datamaskiner og musikktelefoner.

 • Integrert kabelhåndtering holder ting ryddig og organisert

  Integrert kabelhåndtering betyr at produktet er designet for å holde ledningene på plass, slik at alt er ryddig og organisert for reising og oppbevaring.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i