Bærbar høyttaler

  Bærbar høyttaler

  Mobil høyttaler

  Philips SBA1710-høyttalerne gir svært kraftig lyd og har et praktisk mobilt stativ slik at de er svært enkle å bruke. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mobil høyttaler

 • Klasse D digital forsterker for suveren lydkvalitet

  Klasse D digital forsterker for suveren lydkvalitet

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • 4 W RMS total utgangseffekt

  4 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Opptil 8 timers musikkavspilling

  Opptil 8 timers musikkavspilling

  Nyt musikkavspilling i opptil 8 timer på én lading.

 • Nyt musikk mens du er på farten

  Gled deg over hvor praktisk det er å spille musikk akkurat slik du vil – spill høyt via den mobile høyttaleren.

 • Batteridrevet for bærbarhet

  Høyttaleren drives av batterier, så den er enkel å ta med seg for musikkopplevelser på farten – når som helst og hvor som helst.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i