Bærbar høyttaler

  Bærbar høyttaler

  Mobil høyttaler

  Philips SBA1610-høyttalerne fyller omgivelsene med rik og fyldig lyd og har et mobilt stativ som gjør at de er svært enkle å bruke. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mobil høyttaler

 • Klasse D digital forsterker for suveren lydkvalitet

  Klasse D digital forsterker for suveren lydkvalitet

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • 2 W RMS total utgangseffekt

  2 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 2 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Opptil 8 timers musikkavspilling

  Opptil 8 timers musikkavspilling

  Nyt musikkavspilling i opptil 8 timer på én lading.

 • Batteridrevet for bærbarhet

  Høyttaleren drives av batterier, så den er enkel å ta med seg for musikkopplevelser på farten – når som helst og hvor som helst.

 • Høyttalerdrivere i neodym gi ren og balansert lyd.

  Neodym er det beste materialet for å skape et sterkt magnetfelt som gir større følsomhet i en talespole, bedre bassgjengivelse og ren og balansert lydkvalitet.

 • Nyt musikk mens du er på farten

  Gled deg over hvor praktisk det er å spille musikk akkurat slik du vil – spill høyt via den mobile høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i