trådløs bærbar høyttaler

  trådløs bærbar høyttaler

  Kraftig – Banebrytende – Bærbar

  Philips SHOQBOX XL gir enestående lyd som fyller alle rom. SB8600 støtter enkel trådløs streaming via Bluetooth og leveres med en stropp for praktisk bæring. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs bærbar høyttaler

Bluetooth® aptX, AAC og NFC, USB-port for lading, innebygd mikrofon for samtaler, 20W, oppladbart batteri SB8600/10 Finn lignende produkter

Kraftig – Banebrytende – Bærbar

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • Musikkstreaming med Hi-fi-Bluetooth® (aptX® og AAC)

  Musikkstreaming med Hi-fi-Bluetooth® (aptX® og AAC)

  Med avansert teknologi blir lyd som er streamet via Bluetooth®, tatt til et nytt nivå. Standard Bluetooth®-lyd bruker SBC-kodeken som er bygd for grunnleggende lydoverføring, noe som noen ganger gjør lytterne skuffet og misfornøyde. Høyttaleren fra Philips er imidlertid utstyrt med trådløs Hi-Fi-Bluetooth®-teknologi (aptX® og AAC) – noe som gir deg fyldig, kraftig og krystallklar lyd. Philips, som nå er kompatible med de nyeste Android™- og Apple iOS-smarttelefonene, nettbrettene og andre enheter, gir deg nå den lydkvaliteten du forventer. Trådløs musikk har aldri vært bedre.

 • Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Avansert lydbehandlingsteknologi forbedrer gjengivelsen av musikken slik at hver note resonerer med glassklar presisjon, og hver pause blir gjengitt i urørt stillhet. Den digitale lydbehandlingsteknologien fra Philips gjør ytelsen fra de kompakte høyttalerboksene best mulig, og gir lyd som er klar, detaljert og kraftig uten forvrenging.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • USB-port for lading av andre enheter

  USB-port for lading av andre enheter

  Denne høyttaleren leveres med en USB-port, og den gjør at du enkelt kan lade enheten. Det er bare å koble til enheten med USB-kabelen på baksiden av høyttaleren.

 • Velg mellom to lydinnstillinger som er justert for utendørs og innendørs bruk

  Det er utformet to lydinnstillinger for bedre anvendelighet og allsidighet, både for innendørs og utendørs modi. Du kan bruke innendørs modus når du vil ha sterk bass og krystallklar lyd, og utendørs modus når du trenger maksimal volum og effekt ute i friluft.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i