trådløs bærbar høyttaler

  trådløs bærbar høyttaler

  Stor og utrolig klar lyd

  Den slanke og bærbare Philips Shoqbox SB7300/12 gir utrolig stor og klar lyd med dyp bass – trådløst via Bluetooth. Shoqbox har en imponerende design med fire høyttalerelementer og wOOx og er laget av ekte aluminium. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådløs bærbar høyttaler

Bluetooth®, Bevegelseskontroll, innebygd mikrofon for samtaler, 12 W, oppladbart batteri SB7300/12 Finn lignende produkter

Stor og utrolig klar lyd

 • Skyv sensoren for å hoppe over sanger

  Skyv sensoren for å hoppe over sanger

  SHOQBOX er utstyrt med en bevegelsessensor. Bare skyv sensoren fra venstre til høyre eller høyre til venstre for å bytte til neste eller forrige spor. Hold hånden over sensoren i et sekund for å sette avspillingen på pause. Gjør det på nytt for å starte den igjen. Enkel bevegelseskontroll gir deg kontroll over musikken på enklest mulig måte.

 • Innebygd mikrofon for høyttalertelefon

  Innebygd mikrofon for høyttalertelefon

  Med innebygd mikrofon fungerer den også som høyttalertelefon. Når du får et innkommende anrop, stoppes musikken midlertidig slik at du kan snakke via høyttaleren. Foreta en forretningssamtale, eller ring en venn fra en fest. Den fungerer flott uansett.

 • Tilbakemelding med tale

  Tilbakemelding med tale

  Talemelding er tilgjengelig på forskjellige språk. Den gir umiddelbar tilbakemelding om batterinivå eller varsler om at høyttaleren er ordentlig tilkoblet til enheten.

 • Sett sammen to shoqboxes til L-R-høyttalere

  Sett sammen to shoqboxes til L-R-høyttalere

  Du kan sette sammen to ShoqBox-høyttalere med smartsensoren for et stereosystem på kanalene på venstre og høyre side. Bare plasser de to høyttalerne side ved side, og dra hendene over begge sensorene fra utsiden og innover samtidig. Perfekt for fest eller sammenkomster. Gled deg over stor stereolyd fra musikk, filmer og spill.

 • Drives av fire neodymdrivere

  Drives av fire neodymdrivere
 • Bluetooth-streaming

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energibesparende. Teknologien gir enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra smarttelefoner, nettbrett og til og med bærbare datamaskiner, inkludert iPod eller iPhone på den Bluetooth-aktiverte høyttaleren enkelt.

 • Dynamisk lyd som fyller rommet

  Denne dokkinghøyttaleren bruker en avansert digital lydbehandlingsalgoritme, to aktive høyttalerdrivere og en bassport til å fylle rommet med klar, naturlig lyd og dyp, kraftig bass.

Se alle spesifikasjoner
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i