trådløs bærbar høyttaler

  trådløs bærbar høyttaler

  Stor og utrolig klar lyd

  Spill musikk for full guffe med det sprut- og støtsikre Philips Shoqbox SB7260/12-musikkanlegget. Ta med musikken utendørs på denne kraftige enheten som gjør det mulig å høre på musikk trådløst med en stor, dyp og likevel klar lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stor og utrolig klar lyd

 • Drives av to neodymdrivere

  Drives av to neodymdrivere

  Den er bygget med to høyttalerdrivere i neodym og et wOOx-system. Du får helt enkelt den flotteste lyden du noensinne kan forvente deg fra en så liten høyttaler. Stor lyd, overraskende klarhet og dyp bass slik at du kan glede deg over den beste lydytelsen hvor som helst.

 • Slipp den, sprut på den og fortsett å bruke den!

  Slipp den, sprut på den og fortsett å bruke den!

  Philips-SHOQBOX er laget for å tåle sprut og drypp, perfekt for naturelskere. Takket være den vanntette designen trenger du ikke bekymre deg for regn eller søle. Kabinettet i gummi er av spesialutviklet, solid materiale som tåler fall og hardhendt bruk. Det er bare å slippe den i vesken eller henge den på sekken. Perfekt for friluftsliv som krever ekstra slitestyrke.

 • Skyv sensoren for å hoppe over sanger

  Skyv sensoren for å hoppe over sanger

  SHOQBOX er utstyrt med en bevegelsessensor. Bare skyv sensoren fra venstre til høyre eller høyre til venstre for å bytte til neste eller forrige spor. Hold hånden over sensoren i et sekund for å sette avspillingen på pause. Gjør det på nytt for å starte den igjen. Enkel bevegelseskontroll gir deg kontroll over musikken på enklest mulig måte.

 • Innebygd mikrofon for høyttalertelefon

  Innebygd mikrofon for høyttalertelefon

  Med innebygd mikrofon fungerer den også som høyttalertelefon. Når du får et innkommende anrop, stoppes musikken midlertidig slik at du kan snakke via høyttaleren. Foreta en forretningssamtale, eller ring en venn fra en fest. Den fungerer flott uansett.

 • Tilbakemelding med tale

  Tilbakemelding med tale

  Talemelding er tilgjengelig på forskjellige språk. Den gir umiddelbar tilbakemelding om batterinivå eller varsler om at høyttaleren er ordentlig tilkoblet til enheten.

 • Sett sammen to shoqboxes til L-R-høyttalere

  Sett sammen to shoqboxes til L-R-høyttalere

  Du kan sette sammen to ShoqBox-høyttalere med smartsensoren for et stereosystem på kanalene på venstre og høyre side. Bare plasser de to høyttalerne side ved side, og dra hendene over begge sensorene fra utsiden og innover samtidig. Perfekt for fest eller sammenkomster. Gled deg over stor stereolyd fra musikk, filmer og spill.

 • Bluetooth-streaming

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energibesparende. Teknologien gir enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra smarttelefoner, nettbrett og til og med bærbare datamaskiner, inkludert iPod eller iPhone på den Bluetooth-aktiverte høyttaleren enkelt.

Se alle spesifikasjoner
 • Støtsikker fra en omtrentlig høyde på 0,8 m. Støtbeskyttelsen varierer etter hvordan den faller i bakken.
 • Kabinettet til ShoqBox er sprutsikkert i henhold til IEC 60529 IPX4. Det er ikke vanntett og må aldri senkes i vann. Det bør heller ikke brukes på baderom.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i