Mini Tablet med Android™

  Mini Tablet med Android™

  Et uendelig antall apper og spill er tilgjengelig

  GoGear Connect er den perfekte underholdningsenheten når du er på farten. Last ned et uendelig antall Android-apper og spill. Nyt fyldig lyd fra de lydisolerte hodetelefonene takket være FullSound og surround for filmer eller på den kraftige integrerte høyttaleren. Se alle fordeler

 • Et uendelig antall apper og spill er tilgjengelig

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGEAR Mini Tablet med Android™

Connect 3, 8 GB* SA3CNT08K/12 Finn lignende produkter

Et uendelig antall apper og spill er tilgjengelig

Kjennetegnes av utmerket lyd

 • Tilgang til tusenvis av apper og spill via Android Market

  Tilgang til tusenvis av apper og spill via Android Market

  Ha det moro med gode programmer fra Android Market. Bare trykk på ikonet på GoGear for å koble til Android Market via Wi-Fi, og begynn å lete etter programmer utgitt av pålitelige tredjepartsleverandører. Last ned spill, verktøy og e-bøker, eller programmer for å tilpasse GoGear slik du vil ha den – gratis eller for en billig penge. Med et grensesnitt som er enkelt å bruke kan du bla deg raskt gjennom programmer som kan sorteres etter rangering, kategori eller popularitet. Last ned programmene direkte til GoGear, og begynn å bruke dem med én gang. GoGear gjør livet på farten til en morsom reise.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer er en avansert lydteknologi som direkte analyserer hver lydkilde i lydsporet til en film eller et videoklipp for å gjenskape et naturlig lydbilde med lydelementer som er individuelt og nøyaktig lokalisert. De behandlede lydelementene leveres deretter direkte til hvert øre via øretelefonene. Surround for filmer skaper et naturlig akustisk rom basert på det faktiske innholdet i lydsporet. Dermed blir du plassert midt i hendelsene og får en altoppslukende surround-opplevelse – akkurat slik filmens lydtekniker hadde tenkt seg det.

 • Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Med lydisolerte hodetelefoner hører du flere detaljer i musikken på et lavere volum enn det som er mulig med vanlige hodetelefoner. Basert på omfattende forståelse av anatomien i menneskets ørekanal, lager den lydisolerende hodetelefonen med vinklet akustisk design en perfekt forsegling mellom lydkilden og ørekanalen. På den måten elimineres uønsket bakgrunnsstøy samtidig som lyden sendes direkte til ørene. Selv med et moderat volum kan du fremdeles skille ut musikkdetaljer uten støyforstyrrelse fra omgivelsene. Øretelefonhylsene er tilgjengelige i tre størrelser for å gi best mulig passform.

 • Innebygd høyttaler for å dele underholdningsopplevelsen din

  Innebygd høyttaler for å dele underholdningsopplevelsen din.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i