MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  GoGear Connect vil imponere deg med glimrende lyd takket være hodetelefoner med FullSound og lydisolering. Ha det moro med rask Internett-tilkobling, en 3,2 tommers berøringsskjerm og ubegrensede mengder spill og innhold via Android Market. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

med Internett lett tilgjengelig

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer er en avansert lydteknologi som direkte analyserer hver lydkilde i lydsporet til en film eller et videoklipp for å gjenskape et naturlig lydbilde med lydelementer som er individuelt og nøyaktig lokalisert. De behandlede lydelementene leveres deretter direkte til hvert øre via øretelefonene. Surround for filmer skaper et naturlig akustisk rom basert på det faktiske innholdet i lydsporet. Dermed blir du plassert midt i hendelsene og får en altoppslukende surround-opplevelse – akkurat slik filmens lydtekniker hadde tenkt seg det.

 • Tilgang til tusenvis av apper og spill via Android Market

  Tilgang til tusenvis av apper og spill via Android Market

  Ha det moro med gode programmer fra Android Market. Bare trykk på ikonet på GoGear for å koble til Android Market via Wi-Fi, og begynn å lete etter programmer utgitt av pålitelige tredjepartsleverandører. Last ned spill, verktøy og e-bøker, eller programmer for å tilpasse GoGear slik du vil ha den – gratis eller for en billig penge. Med et grensesnitt som er enkelt å bruke kan du bla deg raskt gjennom programmer som kan sorteres etter rangering, kategori eller popularitet. Last ned programmene direkte til GoGear, og begynn å bruke dem med én gang. GoGear gjør livet på farten til en morsom reise.

 • GPS og Google Maps for plasseringsbasert informasjon

  GPS og Google Maps for plasseringsbasert informasjon

  Utstyrt med GPS (Global Positioning System) og Google Maps kan GoGear alltid fortelle deg hvor du er. Bare slå på GPSen, koble spilleren til Internett, og åpne Google Maps for enkle steg-for-steg-instruksjoner slik at du finner frem til dit du skal. Eller hvis du er i det rette humøret, kan du gå på nærliggende restauranter eller kjøpesentre som vises på Google Maps. GoGear gjør det enkelt å reise på tur.

 • Philips Songbird: ett enkelt program til å oppdage, spille av og synkronisere

  Philips Songbird: ett enkelt program til å oppdage, spille av og synkronisere

  Philips Songbird, som leveres med GoGear-spilleren, er et brukervennlig program som gjør at du kan oppdage og spille av alle medier og synkronisere trådløst med Philips GoGear-enheten. Den intuitive og kraftige funksjonen for musikkbehandling gjør at du kan oppdage nye artister og musikkstiler direkte i programmet via musikk- og mediebutikker, tjenester og webområder. Spill av ditt eget bibliotek og egne medier fra Internett, og synkroniser enkelt alt sammen fra PCen til Philips GoGear-enheten.

 • Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Med lydisolerte hodetelefoner hører du flere detaljer i musikken på et lavere volum enn det som er mulig med vanlige hodetelefoner. Basert på omfattende forståelse av anatomien i menneskets ørekanal, lager den lydisolerende hodetelefonen med vinklet akustisk design en perfekt forsegling mellom lydkilden og ørekanalen. På den måten elimineres uønsket bakgrunnsstøy samtidig som lyden sendes direkte til ørene. Selv med et moderat volum kan du fremdeles skille ut musikkdetaljer uten støyforstyrrelse fra omgivelsene. Øretelefonhylsene er tilgjengelige i tre størrelser for å gi best mulig passform.

 • microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  Liten er bra når det kommer til mobile enheter, men det samme gjelder ikke for minnekapasiteten. Med GoGear-spilleren kan du få det beste fra begge verdener bare ved å sette inn et microSD-kort. microSD-kortet vises som en flyttbar stasjon når spilleren er koblet til PCen, slik at det er enkelt å overføre filer. Du laster ganske enkelt det aktuelle innholdet inn på kortet og setter kortet inn i sporet i spilleren. Et 32 GB minnekort kan utvide minnekapasiteten til GoGear-enheten, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for underholdning.

 • Nyskapende brukergrensesnitt for avansert og forenklet bibliotekgjennomgang

  GoGear Muse gjør at du kan bla gjennom musikken så lett som bare det. Den intuitive og sofistikerte programvaren gjør at du kan se hva du har og velge det du vil uten at du må gå gjennom flere mapper og filer. Grensesnittet har tre kolonner som viser artister, album og sanger, noe som gjør utvelgelsen rask og enkel. Nå kan du endelig bruke mindre tid på å søke etter favorittene og mer tid på å nyte dem.

Se alle spesifikasjoner
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i