1
Skjermer

Smart All-in-One-skjerm

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s221c4afd_00/s221c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Smart All-in-One-skjerm

  Smart All-in-One

  Åpne opp en ny verden av muligheter med Philips Smart All-in-One som drives av Android™. Den store 21,5-tommers skjermen er perfekt for streaming av HD-videoer, musikk, e-Learning og nettsurfing på et nytt nivå. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Smart All-in-One

Åpne opp en ny verden av muligheter med Philips Smart All-in-One som drives av Android™. Den store 21,5-tommers skjermen er perfekt for streaming av HD-videoer, musikk, e-Learning og nettsurfing på et nytt nivå. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Smart All-in-One-skjerm

Android, 22 (visningsområde 21, 5" / 54, 6 cm) S221C4AFD/00 Finn lignende produkter

Smart All-in-One

En ny verden lett tilgjengelig.

 • 16:9 widescreen Full HD-skjerm for den beste seeropplevelsen

  16:9 widescreen Full HD-skjerm for den beste seeropplevelsen

  Smart All-in-One har en 16:9 Full HD-skjerm (oppløsning på 1920 x 1080) for en fullstendig fengslende underholdningsopplevelse. Den er fullstendig fremtidssikker ettersom den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste Blu-ray- og avanserte HD-spillkonsollene. Den produserer strålende Progressive Scan-bilder uten flimring med enestående klarhet og farger.

 • Suveren stereolyd for multimedia

  Suveren stereolyd for multimedia

  Fordyp deg med de innebygde stereohøyttalerne av høy kvalitet.

 • SmartStand-design med ettrykks justering for enkel bruk

  SmartStand-design med ettrykks justering for enkel bruk

  Philips Smart All-in-One har en SmartStand med maksimal helningsjustering og enkel ettrykks justering. Den enkle justeringen av SmartStand gjør at du kan bruke den i forskjellige ergonomiske stillinger. Med nærmere 60-graders tilbakeleningsstilling kan du nå samhandle med skjermen på en naturlig måte enten du berører skjermen eller skriver noe. Eller du kan bruke den i oppreist stilling for å sitte og arbeide.

 • Stor optisk multiberøringsskjerm for enkel navigering

  Åpne opp en ny verden av muligheter med Philips Smart All-in-One som er drevet av Android. Takket være den avanserte optiske innebygde multiberøringsteknologien kan du nå manipulere innholdet med å klemme, zoome, rotere, dra eller bla. Med sjenerøst store skjermer slipper du å myse som på en liten smarttelefonskjerm. Det er behagelig for øynene å lese e-bøker eller aviser, takket være alternativer for stor skrifttype og bilder. Den store skjermen er det perfekte redskapet for små barn som vil uttrykke seg kreativitet gjennom e-maling, å lære alfabetet eller å bruke interaktive apper for læring.

 • App-nedlasting fra Google Play™ Store

  Gled deg over flotte apper fra Google Play™ Store. Ett klikk på appikonet tar deg til butikken via Wi-Fi- eller Ethernet-tilkobling. Last ned og installer apper for underholdning, spill, tjenester, kontor, bilder, video, nyheter, sosiale nettverk osv., som er tilgjengelige og oppdaterte fra butikken. Det tydelige og brukervennlige grensesnittet hjelper deg med å bla gjennom på en enkel måte, og du kan sortere etter vurdering, kategori og popularitet.

 • Web-kamera og mikrofon gjør at du kan holde kontakten med familie og venner

  Det integrerte web-kameraet med suverene klare og skarpe bilder gjør det mulig å holde kontakten med familie og venner ansikt til ansikt. Smart All-in-Ones svært følsomme mikrofon sikrer at stemmen din høres klart og tydelig. Du kan høre klar lyd enten fra de innebygde stereohøyttalere eller ta på egne hodetelefoner for private samtaler. Denne innebygde løsningen er enkel og klar til å brukes når som helst.

 • Utvid lagringskapasiteten med SDHC-medier

  Få plass til et stadig større bibliotek. Du kan utvide lagringskapasiteten ved å legge til eksternt SDHC-kort eller USB-flashstasjon ved hjelp av innebygd utvidelsesspor.

 • USB-hub med 2 porter for enkel tilkobling

  USB-porten lar brukeren enkelt koble til multimedieenheter med plug and play-funksjonalitet, for eksempel USB-minneenheter, kamera, bærbar HDD, web-kamera, PDA, skriver og mange andre enheter som har en USB-kontakt tilgjengelig. Den praktisk plasserte USB 2.0-porten på skjermen gjør at USB 2.0-signalene går gjennom til datamaskinen. Vær oppmerksom på at mange enheter, som kameraer og HDD, kanskje må slås på separat. Det er fordi de har høyere strømkrav enn USB-porten på skjermen kan yte.

 • Rask Internett-tilgang med Wi-Fi- eller Ethernet-port.

  CDMA, eller Code Division Multiple Access, er et digitalt mobilt radiosystem med spredt spektrum som bruker digitale koder til å skille brukerne fra hverandre.

Se alle spesifikasjoner
 • Krever eksternt tastatur og ekstern mus for Android (følger ikke med i tilbudet)
 • Ekstern harddisk kan trenge ekstra strømforsyning.
 • Google og Android er varemerker for Google, Inc. Firmanavn og varemerker som er oppgitt her, tilhører sine respektive selskaper
 • Denne Philips-skjermen er MHL-sertifisert. Men hvis MHL-enheten ikke kobles til eller ikke fungerer riktig, må du se Vanlige spørsmål for MHL-enheten eller henvende deg direkte til forhandleren. Produsenten av enheten kan ha retningslinjer som krever at du kjøper deres bestemte MHL-kabel eller -adapter for at det skal fungere
 • Krever valgfri MHL-sertifisert mobil enhet og MHL-kabel (følger ikke med). Undersøk om MHL-enheten er kompatibel.
 • Energibesparingen gjennom hvilemodus/av for ErP fungerer ikke med MHL-ladefunksjonen

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i