Pronto

Nettverksutvider

  Pronto

  Nettverksutvider

  Utformet av installatører, laget av Philips

  TSU9200 kan brukes som en fullstendig trådløs kontroll via ultrapålitelig digital RF. Den dedikerte utvideren RFX9200 har adresserbare IR-porter. Den slanke og raffinerte utformingen passer til plassering på veggen eller i hyllen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformet av installatører, laget av Philips

 • Avanserte tilkoblingsmuligheter: adresserbare IR-porter

  Adresserbare IR-porter gjør det mulig å kontrollere samme type enheter i et rack uavhengig av hverandre (med samme utvider). Dette er ofte tilfellet når det er flere set-top-bokser som fordeler innhold i hele huset. Hver enhet har sin egen IR-port. På grunn av dette vil enheten bare motta IR-koder som er ment for denne enheten og ingen andre. Uten adresserbare IR-koder vil alle enheter alltid motta alle utsendte IR-koder.

 • Den unike Pronto-protokollen garanterer kontroll som er best i klassen

  Pronto-systemet bruker standard WiFi for trådløs kontroll, men har lagt til en ekstra smartprotokoll som garanterer en pålitelig utførelse av IR-koder og makroer, til rett tid.

 • Smart tilbakekobling gir umiddelbar systeminformasjon

  Den smarte toveis Pronto-protokollen regulerer kommandoene som sendes fra kontrollpanelet på Pronto til utviderne. Hver utvider bekrefter utførelsen, og brukeren informeres hvis en kommando ikke kan utføres.

 • Sender ut IR-koder på opptil 1 MHz

  Den kraftige IR-kretsen er i stand til å sende omtrent alle IR-koder. Mange fjernkontrollsystemer er begrenset til 125 kHz, men Pronto-utviderne kan sende IR-frekvenser på opp til 1 MHz.

 • I frittstående modus fungerer den umiddelbart etter at du har tatt den ut av esken.

  Utvideren fungerer umiddelbart i frittstående modus, og krever ingen spesielle innstillinger. Når kryptering eller faste IP-adresser er ønskelig, er den interne webleseren tilgjengelig via en datamaskin eller en bærbar datamaskin.

 • Kompakt bordstativkabinett

  Det kompakte og lette kabinettet passer inn over alt og er enkelt å gjemme bak annet utstyr.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i