Sportsspiller

  Sportsspiller

  Utformet for bevegelse

  PSA610 med 3 GB* er laget for bevegelsesfrihet, og med den kan du nyte opptil 1500 sanger når du driver din favorittsport. Med støtdempende design kan du nyte favorittmusikken din selv under de mest krevende treningsøktene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformet for bevegelse

 • Innebygd, snakkende stoppeklokke

  Aktiver den innebygde funksjonen for snakkende stoppeklokke via den strategisk plasserte knappen øverst til venstre på spilleren. Stoppeklokken videreformidler hvor mye tid som har gått, via hodetelefonene. Du trenger ikke en gang å se på spilleren. Den snakkende stoppeklokken kan enten brukes med eller uten musikkavspilling for å holde deg motivert i alle moduser.

 • Intuitiv lett tilgjengelig musikkontroll via de dreibare linsene

  Nyt en problemfri treningsøkt og ha full kontroll over musikken når du er på farten, via spillerens intuitive og lett tilgjengelige dreibare linse. Den dreibare linsen, som er utformet for å holde deg i bevegelse og motivert, gir diskret og enkel tilgang til flere funksjoner på spilleren uten å avbryte treningsøktene. For å få en opplevelse av virkelig lett tilgjengelighet, kan du ganske enkelt gå inn på veiledningsmerkene som er merket med en liten ujevnhet på den dreibare linsen, for praktisk og nøyaktig musikkontroll.

 • Støtdempende design

  Nyt en problemfri treningsøkt uten å bekymre deg for å skade sportsspilleren. Det er en grunn til at våre kompakte sportsspillere er runde og har støtdempende design. Selv om den er kompakt har hver spiller plass til nok sanger til å holde deg i bevegelse og motivert. Dette begynner med formen på og materialet som spilleren er laget av, og fortsetter helt ned til hvordan den er bygd opp innvendig med mikroharddiskkabinett og -teknologi. Det er derfor disse spillerne sikrer at det ikke vil bli avbrudd eller forstyrrelser selv under de mest energiske treningsøktene.

 • ShockLock for 100 % støtsikker musikk

  Nyt 100 % støtsikker musikk mens du er i bevegelse og til og med mens du trener hardt. Du trenger ikke å bekymre deg for å skade harddisken på HDD-spilleren. Når du har valgt favorittsangene som skal motivere deg for treningen, trykker du ganske enkelt på Hold-knappen på HDD-spilleren, og velger ShockLock-modusen. Musikkutvalget lastes automatisk inn i HDD-spillerens bufferminne. Fra dette tidspunktet vil harddisken bli låst i ShockLock-modus for å beskytte den mot støt og vibrering. Nyt treningsøkten uten støt.

 • SuperScroll™-navigering finner sanger raskt og enkelt

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket spor.

 • PlaysForSure* bare med Windows XP

  Det er enkelt å bruke GoGear-enheten med PlaysForSure, som sikrer kompatibilitet med Windows Media Player 10 og Windows XP. Ved å bruke Windows Media Player kan du enkelt styre musikken på den digitale GoGear-spilleren og automatisk synkronisere musikksamlingen på PCen. Du får også tilgang til et bredt produktutvalg på Internett ved å se etter PlaysForSure-logoen i den elektroniske butikken. Den garanterer at musikken du kjøper, vil fungere på GoGear-spilleren.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • PlaysForSure, Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i