PicoPix

Lommeprojektor

  DLP

  PicoPix

  Lommeprojektor

  Projektor i hverdagen

  Denne lille og lette mobilprojektoren kan enkelt kobles til forskjellige enheter og SD-kort eller en USB-pinne for å få tilgang til det digitale innholdet. Med en integrert mediespiller og et innebygd Office-visningsprogram er denne PicoPix-enheten uavhengig av andre mobile enheter. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PicoPix Lommeprojektor

110 lumen, med MP4-spiller PPX3411/EU Finn lignende produkter

Projektor i hverdagen

 • Projiser HD-videoer og bilder i opptil 120" (305 cm) i størrelse

  Gled deg over den største mobile skjermen du noen gang har hatt, og del HD-medieinnhold hvor du vil. Med PicoPix har du med deg din egen kino i lommen.

 • Internt batteri for spilletid på opptil to timer

  PicoPix leveres med et kompakt innebygd, oppladbart batteri som varer lenge. Med én enkelt lading kan du få opptil to timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk. Dette gjør PicoPix til den perfekte lommeprojektoren.

 • LED-teknologi for strålende farger og høy kontrast

  Bildene og videoene dine fortjener den beste kvaliteten når det gjelder å dele dem med dem rundt deg. Derfor bruker PicoPix-lommeprojektoren høykvalitets LED-teknologi for å projisere bildene og videoene dine i strålende farger og enestående kontrast.

 • Integrert Office-visning og mediespiller

  Den integrerte MP4-mediespilleren støtter alle vanlige video- og lydformater. Dette gjør lommeprojektoren PicoPix til en enestående enhet. Office-visningen gjør at du kan dele alle felles Office-filer og PDF-filer.

 • Perfekt lommeprojektor som bare veier 270 g

  Vekten på bare 270 g og den slanke designen gjør lommeprojektoren PicoPix lett å ta med seg, både på jobb og privat.

 • Forskjellige tilkoblinger for alle vanlige enheter

  PicoPix-lommeprojektoren har et stort antall tilkoblinger for ulike enheter. USB, HDMI, VGA, komponent, kompositt, SD-/SDHC-spor og en 3,5 mm lydutgang er tilgjengelig for ubegrenset underholdning.

 • SmartEngine med LED-teknologi

  Bildene og videoene dine fortjener den beste kvaliteten når det gjelder å dele dem med dem rundt deg. Derfor bruker PicoPix-lommeprojektoren høykvalitets SmartEngine LED-teknologi for å projisere bildene og videoene dine i strålende farger og enestående kontrast.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i