Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Se på favoritt-TV-programmene og DVDene hvor som helst

  Gled deg over digitale free-to-air TV-programmer med den innebygde digitale TV-mottakeren på den bærbare DVD-spilleren PET946. Med 9" TFT LCD-dreieskjerm kan du se på film, høre på musikk eller se på bilder i opptil fem timer mens du er på farten.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Se på favoritt-TV-programmene og DVDene hvor som helst

med enkelt oppsett

 • Opptil 5 timers avspilling med innebygd batteri*

  Opptil 5 timers avspilling med innebygd batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kompakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 5 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • 9" LCD-fargeskjerm på dreibart bordstativ for forbedret visningsfleksibilitet

  9" LCD-fargeskjerm på dreibart bordstativ for forbedret visningsfleksibilitet

  Skjermen kan dreies 180 grader for å gi deg optimal visningsvinkel når du ser på filmer og bilder. Drei skjermen, eller juster den oppover og nedover for å redusere gjenskinn og få den beste visningsvinkelen.

 • AC-adapter, biladapter og AV-kabel følger med

  AC-adapter, biladapter og AV-kabel følger med

  Denne Philips-spilleren leveres med AC-adapter, biladapter og AV-kabel for anvendelighet.

 • Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Den bærbare Philips-DVD-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som er tilgjengelige på markedet. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD og CD – alle disse kan spilles av på DVD-spilleren. DVD+/-R er en forkortelse for en DVD-stasjon som kan lese begge de to vanlige opptakbare DVD-formatene. Tilsvarende leser DVD+/-RW begge de vanlige overskrivbare platetypene.

 • SD-/SDHC-kortspor for avspilling av musikk, bilder og videoer

  SD-/SDHC-kortspor for avspilling av musikk, bilder og videoer

  Vis og del videoklipp, bilder og musikk enkelt og umiddelbart. For ekstra brukervennlighet har denne Philips-spilleren et innebygd kortspor for SD-/SDHC-minnekort. Sett ganske enkelt minnekortet inn i sporet på siden av spilleren for å få tilgang til multimediefilene som er lagret på kortet, og nyte favorittmusikken, -bildene og -filmene hvor som helst.

 • Vis JPEG-bilder fra bildeplate

  Vis JPEG-bilder fra bildeplate

  Vis JPEG-bilder som er lagret på platen. Gjenopplev favorittøyeblikkene med familie og venner når som helst!

 • DivX-sertifisert for standard avspilling av DivX-videoer

  DivX-sertifisert for standard avspilling av DivX-videoer

  Med DivX®-støtte kan du glede deg over DivX®-kodede videoer. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW- og DVD-R-plater.

 • MP3-CD-, CD- og CD-RW-avspilling

  MP3-CD-, CD- og CD-RW-avspilling

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

 • Støtter DVB-T-standard for free-to-air digital-TV

  Støtter DVB-T-standard for free-to-air digital-TV
 • Enkel installering og automatisk kanalsøk

  Installeringen og konfigureringen er enkel og rask. Den brukervennlige brukermenyen gir deg veiledning i hvordan du konfigurerer TVen. Spilleren søker automatisk etter alle TV-kanalene som er tilgjengelige i området ditt, slik at du øyeblikkelig kan se på favoritt-TV-programmene dine.

Se alle spesifikasjoner
 • DivX, DivX Certified og tilknyttede logoer er varemerker for DivXNetworks, Inc. og brukes på lisens.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden varierer etter bruk og innstillinger.
 • Batterilevetiden for avspilling er en cirkatid og kan variere avhengig av bruksforhold. Hvis du vil optimalisere batterilevetiden, kan du sette LCD-bakbelysningen til et minimum, koble til hodetelefoner (ikke innebygde høyttalere) og lytte med et middels volumnivå, og bruke produktet ved romtemperatur.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i