Bærbar DVD-spiller

  DVD Video

  Bærbar DVD-spiller

  Nyt favorittfilmene på DVD på farten

  Len deg tilbake, slapp av og la deg synke ned i film når du er på farten, med den tøffe og kompakte PET710 med 17,8 cm (7 ") TFT LCD-skjerm. Gled deg over favorittfilmene på DVD, nyt MP3-CD- og CD-musikk eller spill av JPEG-bilder når som helst og hvor som helst.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyt favorittfilmene på DVD på farten

 • Spill av DVD, DVD+R og DVD+RW

  Spill av DVD, DVD+R og DVD+RW

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som finnes på markedet. DVD-, DVD+R- og DVD+RW-plater – alle disse kan spilles av på spilleren. DVD+RW er en forkortelse for en DVD-stasjon som godtar det vanligste innspillbare DVD-formatet. På samme måte håndteres DVD+RW som en vanlig overskrivbar platetype.

 • Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  I tillegg til biladapteren som følger med for bruk i bil, kan du også bruke den bærbare spilleren til å se på DVDer hjemme. Det gjør du enkelt ved å koble den til TVen. Len deg tilbake og slapp av med favoritt-DVDene ved å bruke fjernkontrollen som følger med, for å styre avspillingen.

 • Doble hodetelefonjack-kontakter for å dele underholdningen

  Doble hodetelefonjack-kontakter for å dele underholdningen
 • Bilder: bilde-CD (JPEG)

  Muligheten for avspillingen i flere formater gjør at du kan vise bilder i din egen stue og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

Se alle spesifikasjoner
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i