Bærbar DVD-spiller

  Bærbar DVD-spiller

  Nyt favorittfilmene på DVD på farten

  Len deg tilbake, slapp av og la deg synke ned i filmene når du er på farten, med den tøffe og kompakte PET700 med 18 cm (7") LCD-fargeskjerm. Gled deg over favorittfilmene på DVD, nyt MP3-CD- og CD-musikk eller spill av JPEG-stillbilder når som helst, og hvor som helst.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyt favorittfilmene på DVD på farten

 • Spill av DVD, DVD+R og DVD+RW

  Spill av DVD, DVD+R og DVD+RW

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som finnes på markedet. DVD-, DVD+R- og DVD+RW-plater – alle disse kan spilles av på spilleren. DVD+RW er en forkortelse for en DVD-stasjon som godtar det vanligste innspillbare DVD-formatet. På samme måte håndteres DVD+RW som en vanlig overskrivbar platetype.

 • Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  I tillegg til biladapteren som følger med for bruk i bil, kan du også bruke den bærbare spilleren til å se på DVDer hjemme. Det gjør du enkelt ved å koble den til TVen. Len deg tilbake og slapp av med favoritt-DVDene ved å bruke fjernkontrollen som følger med, for å styre avspillingen.

 • Doble hodetelefonjack-kontakter for å dele underholdningen

  Doble hodetelefonjack-kontakter for å dele underholdningen
 • Bilder: bilde-CD (JPEG)

  Muligheten for avspillingen i flere formater gjør at du kan vise bilder i din egen stue og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Et utvalg av widescreen-modi for å justere formen på bildet

  Gjør opplevelsen enda bedre med widescreen-filmmodi, der du kan velge skjermformat blant flere alternativer. Se på filmen slik det var meningen at den skulle være.

 • Reiseveske er inkludert

  En reiseveske er inkludert for komfort og beskyttelse

Se alle spesifikasjoner
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i