Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Bærbar DVD-spiller for alle

  Len deg tilbake, slapp av, og se filmer på Philips PET100. Gled deg over favoritt-DVD-filmene dine og musikk fra MP3-CD og CD, eller beundre JPEG-bildene dine.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller for alle

 • Spill av DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW og (S)VCD

  Spill av DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW og (S)VCD

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD-platene som er tilgjengelige på markedet. DVD-, DVD+/-R-, DVD+/-RW- og (S)VCD-plater – alle kan spilles av på spilleren. DVD+/-R er en forkortelse for en DVD-stasjon som godtar begge de vanlige innspillbare DVD-formatene. På samme måte håndterer DVD+/-RW begge de vanlige platetypene som kan overskrives. SVCD står for Super VideoCD. Kvaliteten på en SVCD er mye bedre enn på en VCD. Bildet er for eksempel mye skarpere enn på en VCD på grunn av høyere oppløsning.

 • Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Del JPEG-bildefiler med bilde-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan vise bilder på farten og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Få knapper for enkel kontroll

  Denne brukervennlige bærbare spilleren er laget for enkel bruk når du er på farten. Legg platen i spilleren for å se på favoritt-DVDene. Med noen få ettrykksknapper for enkel bruk og full kompatibilitet med de fleste populære DVD-/VCD-/CD-plater, kan du se frem til flott underholdning uansett hvor du er.

 • Spiller av MP3-CD-, CD- og CD-RW-musikk

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i