Fidelio

Philips Fidelio

trådløs bærbar høyttaler

  Philips Fidelio

  trådløs bærbar høyttaler

  Hi-Fi-lyd du kan ta med deg

  Denne trådløse Philips Fidelio-høyttaleren er bærbar og har høy ytelse. Den gir deg flott, klar og dynamisk lyd og passer perfekt hjemme eller når du er på farten. Med trådløs musikkstreaming via Bluetooth får du enkel musikkunderholdning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio trådløs bærbar høyttaler

Bluetooth®, USB-port for lading, Oppladbart batteri, 20 W, stereo med basselement P8BLK/10 Finn lignende produkter

Hi-Fi-lyd du kan ta med deg

Lidenskap for lyd

 • Kvalitetsdriverne har naturlig lyd med dyp bass

  Kvalitetsdriverne har naturlig lyd med dyp bass

  Til tross for et svært kompakt akustisk volum er bassen solid og overraskende dyp, noe som gjør det mulig å nyte alle typer musikk. Dette oppnås ved å bruke en kombinasjon av svært kraftig fulltone basshøyttalere og et passivt element med stort område per kanal, hvor alt sitter innenfor et svært stivt kabinett som ikke mister energi fra bassen. Den store bevegelige massen til det passive elementet gjør det mulig å stille systemet til en svært lav frekvens på 80 Hz, samtidig som det forhindrer luftturbulens som ellers ville oppstått i en åpen utforming. Føl rytmen i musikken, mens du ikke går glipp av en eneste tone.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • USB-port for å lade alle mobile enheter

  USB-port for å lade alle mobile enheter

  Høyttaleren har en USB-port. Hvis batteriet til smarttelefonen er i ferd med å gå tomt enten hjemme eller når du er på farten, kan du overføre strømmen som er ladet opp i den bærbare høyttaleren til den mobile enheten din.

 • Batterinivået vises automatisk når høyttaleren berøres

  Batterinivået vises automatisk når høyttaleren berøres

  Berør høyttaleren lett, så vises batterinivået.

 • 20 W RMS total utgangseffekt

  20 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 20 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk

  Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk
 • Lyd inn gir enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter

  Lyd inn gir enkel tilkobling til nesten alle elektroniske enheter
 • Forsterkeren med høy ytelse gir flott lydstyrke og dynamikk

  Lydstyrken og dynamikken er fantastisk på grunn av forsterkeren med høy ytelse som er kombinert med fire svært effektive transdusere. Basshøyttalerne er skreddersydde for dette unike produktet og har høy kraftfaktor, noe som resulterer i lyd som er dynamisk og imponerende ved alle lyttenivåer. Musikk er livlig, dynamisk og ganske enkelt fornøyelig i alle omstendigheter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i