Original-radio mini

  Original-radio mini

  Kontroller Original-radio mini trådløst

  Hør kule rytmer på Original-radio mini. Denne moderne tolkningen av den ikoniske Philetta-radioen leverer DAB+- og FM-radio og kan også spille av musikk trådløst fra smartenheter via Bluetooth. En innebygd kjøkkenklokke gjør den ekstra praktisk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Original-radio mini

Bluetooth®, DAB+, FM, Dobbel alarm, kjøkkenklokke, 4 W ORT2300C/10 Finn lignende produkter

Kontroller Original-radio mini trådløst

med den gratis DigitalRadio-appen

 • Musikkstreaming med Bluetooth fra smarttelefonene dine eller fra nettbrett

  Musikkstreaming med Bluetooth fra smarttelefonene dine eller fra nettbrett

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energibesparende. Teknologien gjør det mulig med enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra smarttelefoner eller nettbrett på Philips-lydsystemet på en praktisk måte, når som helst.

 • Du kan nyte flere kanaler med 20 DAB-stasjoner og 20 FM-stasjoner forhåndsinnstilt

  Du kan nyte flere kanaler med 20 DAB-stasjoner og 20 FM-stasjoner forhåndsinnstilt

  Med 20 DAB-stasjoner og 20 FM-stasjoner forhåndsinnstilt, er favorittkanalene bare noen få knappetrykk unna. Når du skal forhåndsinnstille en stasjon, søker du deg frem til stasjonen du vil stille inn, og trykker deretter på og holder nede knappen for forhåndsinnstilling. Denne raske prosedyren lagrer radiofrekvensen automatisk, slik at du kan spille den av enkelt, når du vil.

 • Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Klokkeradioen har en funksjon for automatisk tidsinnstilling, slik at du aldri trenger å stille klokken. Klokken synkroniseres automatisk med radiosignaler, selv når den er slått av. Den oppdateres automatisk innen ett minutt etter at det har oppstått et behov for justering, og synkroniserer rutinemessig med radiosignaler for å sikre at den alltid viser nøyaktig klokkeslett. Fra den første gangen du tar klokkeradioen ut av esken til et strømbrudd finner sted, kan du stole på at dette Philips-produktet gir deg riktig tidspunkt, pålitelig og uten problemer.

 • Den innebygde nedtellingstimeren er svært praktisk til matlaging

  Den innebygde nedtellingstimeren er svært praktisk til matlaging

  Denne klokkeradioen gjør hverdagen mye lettere. Den innebygde nedtellingstimeren hjelper deg med å holde oversikten over hva som tilberedes, og sørger for sikkerhet og godt tilberedte retter. Nå kan du gå bort fra stekeovnen eller ovnen, og slappe av foran TVen eller gjøre andre gjøremål i hjemmet. Når tiden har gått, spilles en summealarm av som varsler deg om at måltidet er klart til å serveres.

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Alarminnstilling for ukedag/helg som passer til livsstilen din

  Alarminnstilling for ukedag/helg som passer til livsstilen din

  Denne klokkeradioen er laget med tanke på en moderne livsstil, og den har en dobbel alarmfunksjon. Det gjør at du kan angi forskjellige alarmtider for ukedager og helg eller forskjellige alarminnstillinger for par. Alarminnstillingene kan skreddersys for samme alarmtid hele uken fra mandag til søndag. Eller du kan angi alarmen for en tidlig start på ukedagene fra mandag til fredag, og få sove lenge på lørdag og søndag. Hva du enn velger sparer denne praktiske funksjonen deg for å måtte stille forskjellige alarmtider hver kveld.

 • Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Dobbel alarm slik at du og partneren din kan våkne på forskjellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet leveres med to alarmtidspunkter. Angi ett alarmtidspunkt som vekker deg, og det andre tidspunktet for å vekke partneren din.

 • Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Sleep Timer for å sovne til favorittmusikken

  Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil 2 timer), og velg en CD eller en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Anlegget spiller i det angitte tidsrommet, og deretter slår det seg automatisk av til strømsparende, stille standby-modus. Med Sleep Timer kan du sovne til en favoritt-CD eller et favorittprogram uten å telle sauer eller bekymre deg over strømregningen.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Moderne nytolkning av den ikoniske Philetta-designen

  Inspirert av Original-radioen fra 1955 – Original-radioen mini fører videre de ikoniske elementene til den legendariske Philips-radioen fra 1955, også kjent som Philetta "BF 102 U". Da den kom på markedet, ble den en braksuksess med sin simplistiske design, sin store lyd og sitt krystallklare mottak. Philips' radiotradisjon strekker seg tilbake til 1927. Gjennom tiårene har mange modeller blitt velkjente radioikoner og samlerobjekter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i