Mini-Hi-Fi-anlegg

  Mini-Hi-Fi-anlegg

  Ultimate lydmaskiner

  Få bass du aldri før har hørt med dette Philips-systemet på 3600 W med NX-bass og en 20” subwoofer. Lag den ultimate festen med automatisk DJ-spormiksing fra USB-enheter, 260 K LED-lyseffekter og streaming via Bluetooth. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mini-Hi-Fi-anlegg

Bluetooth®, Kanalreguleringer mellom to USB-er, CD, MP3-CD, to USB-er, tuner, 3600 W, NX-bass, 20" subwoofer NTRX900/12 Finn lignende produkter

Ultimate lydmaskiner

 • LED-lyskilder på 290 K for ekte feststemning

  LED-lyskilder på 290 K for ekte feststemning

  Legg til den ultimate atmosfæren, stemningen og gløden til alle fester med tusenvis av fargede lyskilder som flimrer, blinker og flommer i takt med musikken. Velg enkelt lyskildefarger som passer til temaet ditt, eller bare velg en av mange forhåndsinnstillinger på systemet. Trykk på NX-bassknappen for å få et enda mer intenst lysshow.

 • Automatisk DJ-funksjon for automatisk spormiksing på USB-stasjon

  Automatisk DJ-funksjon for automatisk spormiksing på USB-stasjon

  Du kan automatisere sangene med automatisk DJ-funksjon som automatisk mikser spor på en tilkoblet USB-stasjon. Legg til lydeffekter med DJ-hjulet. Få opp stemningen på festen!

 • DJ-krysstoning for spormiksing

  DJ-krysstoning for spormiksing

  Vær sjefen ved alle fester! DJ-krysstoning gir deg muligheten til å mikse favorittsporene mellom kanal A og B slik at sangene spiller sømløst etter hverandre, uten pause. Du velger bare enheten for A-dekket (USB, Bluetooth®, CD, lydinngang eller tuner) for å starte musikken, og deretter velger du inngangsenheten for B-dekket (USB eller lydinngang). For å endre spor, skyver du krysstoneren fra den ene siden til den andre for en jevn overgang som holder festen i live.

 • NX-bassknapp for umiddelbart kraftigere lyd og lyseffekter

  NX-bassknapp for umiddelbart kraftigere lyd og lyseffekter

  NX-bass er tilgjengelig i hele utvalget og øker bass og volum midlertidig til det ekstreme. Trykk på NX-bassknappen for umiddelbart å få kraftigere lyd og sprøe lyseffekter og kjenne den kraftige bassen fra subwooferne røske i kroppen.

 • Stream musikk via Bluetooth®

  Stream musikk via Bluetooth®

  Hvis du har en stor musikksamlingen lagret på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, kan du streame den til et NITRO-system ved å bruke digital trådløs Bluetooth®-streaming av musikk som gjør at musikken høres utrolig ut. Å få kraftig lyd har sjeldent vært så enkelt og praktisk.

 • Musikkoverføring mellom to USB-enheter for enkel musikkdeling

  Musikkoverføring mellom to USB-enheter for enkel musikkdeling
 • Ripp musikk fra CDer, radio og karaoke til en USB-enhet

  Ripp musikk fra CDer, radio og karaoke til en USB-enhet
Se alle spesifikasjoner
 • Unngå overdreven bruk av apparatet med volumet høyere enn 85 desibel. Dette kan føre til hørselsskade.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i