Trådløst Hi-Fi-system for Android™

  Streamium

  Trådløst Hi-Fi-system for Android™

  Stream musikk trådløst fra PC/Mac og Internett

  Nyt den omsluttende lyden til LivingSound, og få den i hvert eneste rom med Multiroom Music. Stream PC-/Mac-musikk og Internett-radio på Philips NP3900/12-Hi-Fi-anlegg. Kontroller hva du spiller av på fargeberøringsskjermen, eller via fjernkontrollappen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløst Hi-Fi-system for Android™

Stream musikk trådløst fra PC/Mac og Internett

Lidenskap for lyd

 • Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Din PC/MAC inneholder musikk som du nå praktisk kan streame til Philips-lydenheten din – uten kabelrot. Del favorittsangene dine med andre på fest, eller nyt dem hjemme hos deg selv. Gjør det samme med bildesamlingen din, og vis dem frem mens du hører på musikk. Lås opp skattene dine på PC/MAC med trådløs streaming.

 • Fargeberøringsskjerm for enkel navigering

  Fargeberøringsskjerm for enkel navigering

  Med en berøringsskjerm kan du styre enheten ved ganske enkelt å trykke på knappene på skjermen i stedet for å trykke på fysiske knapper på enheten. Bare slå på enheten, så vises grensesnittet med berøringsskjermen på LCD-skjermen med alle kontrollalternativene for enheten. Berøringsskjermen kombinerer LCD-skjermteknologien med trykksensorer og en kraftig digital mikroprosessor. Når du trykker på et bestemt punkt på skjermen med fingeren, sendes det aktuelle signalet til prosessoren, og kommandoen utføres umiddelbart.

 • Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Med Philips MyRemote-appen kan du bruke iPhone, iPod Touch eller Android Smartphone som fjernkontroll for å kontrollere nettverket av AV-produkter fra Philips. Appen registrerer automatisk Blu-ray-spilleren, hjemmekinoanlegget eller Streamium-lydanlegget fra Philips som er tilkoblet hjemme-Wi-Fi-nettverket, og gir deg umiddelbar kontroll over enhetene fra hvor som helst i hjemmet. Hvis du har mer enn ett AV-produkt fra Philips i nettverket, kan du veksle mellom dem ved hjelp av appen og kontrollere hvert av dem separat. Denne appen er gratis og er laget eksklusivt av Philips.

 • Stream og gled deg over 10 millioner flotte sanger fra Napster*

  Stream og gled deg over 10 millioner flotte sanger fra Napster*

  Få all musikken du ønsker deg med Napster – en musikktjeneste på Internett som tilbyr over 10 millioner spor fra 790 000 artister, 980 000 album og alle sjangere. Du får enkel tilgang til Napster med mikrosystemet fra Philips takket være den ikonbaserte LCD-skjermen, og du får all den musikken du ønsker deg raskt og enkelt. Med bare noen museklikk blir det enorme biblioteket til Napster frigjort fra PCen eller MAC-maskinen og trådløst overført, slik at du kan nyte musikken på Philips-systemet. Du kan forandre hvordan du lytter til musikk, nå.

 • Søk inn og utforsk tusenvis av Internett-radiostasjoner

  Søk inn og utforsk tusenvis av Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på PCen/MAC-maskinen.

 • Fungerer med bredbåndstilkobling hjemme og Wi-Fi-ruter

  Fungerer med bredbåndstilkobling hjemme og Wi-Fi-ruter

  Philips Hi-Fi-systemet kommer med en Ethernet-port som muliggjør en Internett-tilkobling i form av plug-and-play via DHCP. Systemet er også B/G Wi-Fi-sertifisert, noe som gjør det kompatibelt med alle B/G Wi-Fi-sertifiserte rutere på markedet. Systemet er praktisk og enkelt og har et ettrykks Wi-Fi-beskyttet oppsett, noe som gir sikker Wi-Fi-tilkobling på få sekunder.

 • FullSound beriker musikken med fyldigere bass og klarhet

  FullSound beriker musikken med fyldigere bass og klarhet

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter soniske detaljer nøyaktig i komprimert musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • LivingSound for bredere, omsluttende stereolyd

  LivingSound for bredere, omsluttende stereolyd

  Philips' patentanmeldte LivingSound utvider lyden, slik at du kan nyte klangfull og mektig musikk på et stort område (og ikke bare på det mest ideelle lyttestedet i rommet). Ved å kombinere forskjellige lydprosesser gjenskaper LivingSound fyldigheten og de romlige detaljene ved lyden som ofte blir borte i et kompakt stereosystem. Resultatet er et ideelt lyttested – som er større enn forventet, og lyd som er utbredt og jevnt distribuert i rommet. Nå er ikke musikknytelsen lenger begrenset til det vanlige smale området. Nyt optimal stereolyd i et større område.

 • 30 W RMS total utgangseffekt

  30 W RMS total utgangseffekt
 • Se albumcover i farger

  Gjør lytteopplevelsen mer levende med fargebilder av albumcovere. I musikkfilene ligger det innebygd albumgrafikk som vises automatisk når du velger og spiller av en sang. Musikken blir mer levende med albumcovere.

Se alle spesifikasjoner
 • Napster er kun tilgjengelig i Tyskland og Storbritannia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i