Nettverksmusikkspiller

  Wi-Fi b/g certified

  Nettverksmusikkspiller

  Sett musikken fri

  Philips Streamium-nettverksmusikkspilleren NP2500 gir deg trådløs tilgang til musikkbiblioteket på PCen og til Internett-radio ved at du kan koble den til både PCen din og lydsystemet ditt – alt med uovertruffen FullSound-kvalitet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Nettverksmusikkspiller

Gratis Internett-radio, Fargeskjerm NP2500/12 Finn lignende produkter

Sett musikken fri

Nyt musikk fra PCen og Internett – trådløst

 • Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på datamaskinen.

 • Trådløs musikkavspilling fra PC/Mac

  Trådløs musikkavspilling fra PC/Mac

  Frigjør hele musikksamlingen fra PCen, og spill den på lydsystemet med Streamium-nettverksmusikkspilleren. Med UPnP-koblingen som gjør at du kan koble alle Universal Plug & Play-aktiverte enheter til å motta eller overføre musikk. Med Streamium-enheten kan du få tilgang til, velge og søke i musikksamlingen på PCen. Bruk fjernkontrollen, velg sangene gjennom Streamium-enheten, og spill dem gjennom et lydsystem. Samtidig kan du se på albumcover på LCD-fargeskjermen. Lytt til favorittmusikken din trådløst og enkelt.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Alfanumerisk søk for hurtig tilgang

  Alfanumerisk søk for hurtig tilgang

  Med den alfanumeriske søkefunksjonen på nummertastaturet på fjernkontrollen kan du umiddelbart finne favorittartisten, -sporet eller -albumet. Trykk på Search (Søk) på fjernkontrollen, og skriv deretter inn de første bokstavene eller tallene i navnet på sporet, artisten eller albumet. Det tar deg til oppføringen som stemmer best med det du har skrevet. Du trenger ikke lenger kaste bort tid på å bla gjennom hele samlingen eller spillelisten linje for linje.

 • Stor skjerm og fjernkontroll

  Stor skjerm og fjernkontroll

  Naviger enkelt i hele musikksamlingen. Den store 10,2 cm (4") LCD-skjermen viser store ikoner og tekst som er zoomet inn. Bla deg gjennom tusenvis av sanger med den hendige fjernkontrollen, eller hør på én av gangen. Len deg komfortabelt tilbake med fjernkontrollen i hånda.

 • Digitale kontakter

  Digitale kontakter

  Streamium-nettverksmusikkspilleren kan kobles til den lydenheten du ønsker på mange forskjellige måter, blant annet via digital tilkobling, analog tilkobling, bærbare høyttalere og til og med hodetelefoner.

 • Analoge kontakter

  Analoge kontakter

  Streamium-nettverksmusikkspilleren kan kobles til den lydenheten du ønsker på mange forskjellige måter. Den vanligste tilkoblingsmåten til Streamium er gjennom analog tilkoblingen. Bruk de røde og hvite audiokablene til å koble sammen Streamium og lydenheten. Du kan også koble bærbare høyttalere eller hodetelefoner til Streamium, og slik får du flere måter å høre på musikken din på.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Koble til stereo- eller hjemmekinoanlegget

  Koble til stereo- eller hjemmekinoanlegget
Se alle spesifikasjoner
 • Noen funksjoner krever bredbåndstilgang til Internett
 • Ikke alle tjenester er tilgjengelig i alle områder

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i