Multimediehøyttalere 2.0

  Multimediehøyttalere 2.0

  Flott lyd og stil

  MMS 321 gir kvalitet fra alle hold, fra Mylar-diskanthøyttalerne til de kraftige basstrykkdriverne. Du får subwoofer-lyd fra bare to høyttalere, med eksklusivt utseende i ytelsesforbedrende rustfritt stål.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Flott lyd og stil

Kraftige basstrykkdrivere

 • Dynamisk bassforsterkning – hør den dype, fyldige bassen

  Dynamisk bassforsterkning – hør den dype, fyldige bassen

  Nyskapende teknologi gir utrolig kraftig bass fra kompakte høyttalere. Dynamisk bassforsterkning understreker bassen i musikken enten volumet er lavt eller høyt – med ett knappetrykk!

 • Kraftige basstrykkdrivere

  Den unike utformingen gir deg en virtuell subwoofer-opplevelse fra bare to kompakte høyttalere. Subwooferen er tilpasset og integrert i høyttalerne.

 • Perfekt for MP3, PC, TV, CD med mer

  Koble høyttalerne til alt utstyret. En flott måte å lytte til MP3-spiller, PC, TV, CD, DVD og alt multimediemateriale på.

 • Diskanthøyttalere laget av Mylar-materiale for høydefinisjonslyd

  Det unike Mylar-materialet i dome diskanthøyttalerne med dobbel form sikrer utrolig lyddefinisjon. Musikken lever og filmlyden er som den skal være, siden hele spekteret av høye frekvenser gjengis perfekt.

 • Aluminiumdrivere med sterke neodymmagneter

  Disse aluminiumdriverne har sterke neodymmagneter. Materialer med høy kvalitet og optimalisert design sikrer ensartet ytelse på tvers av hele lydspekteret

 • Design og fot i rustfritt stål – høy ytelse med stil

  Det stilige kabinettet og foten på høyttalerne er laget av rustfritt stål for å gi lengre holdbarhet og økt visuell ytelse på produktet. En stilig måte å forbedre lydgjengivelsen i høyttalerne på.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i