1
PC-tilbehør

Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  Fantastisk lydkvalitet

  Med hele 24 watts musikkeffekt og dynamisk bassforsterking for de dype tonene gjør MMS131 høykvalitets PC-høyttalere multimedieopplevelsen bedre enn noen gang. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fantastisk lydkvalitet

Med hele 24 watts musikkeffekt og dynamisk bassforsterking for de dype tonene gjør MMS131 høykvalitets PC-høyttalere multimedieopplevelsen bedre enn noen gang. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Fantastisk lydkvalitet

Dyp bass og krystallklare høye toner

 • Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Etiketter og fargekodede kontakter får deg straks i gang

  Etiketter og fargekodede kontakter får deg straks i gang

  Fargekodede kabler, oversiktlige etiketter og dokumentasjon som er enkel å forstå, betyr at du er oppkoblet på få minutter

 • Opplev PC-lyd med samme kvalitet som et hjemmelydsystem

  Philips har brukt over 75 års erfaring på ledende lyd til å lage PC-lydprodukter med samme ytelse som våre prisvinnende hjemmelydsystemer.

 • Over 75 års erfaring med lydsystemer

  Philips fant opp CDen, ledet teamet som skrev USB-lydspesifikasjonen og har produsert millioner av lydsystemer, hjemmekinoanlegg og TVer over flere tiår. Philips er ledende innenfor lydinnovasjon, så du kan stole på at selskapet lager PC-lydsystemer av aller beste lydkvalitet.

 • Kompatibel med lydkilder for musikk, spill, film og Internett

  Alle typer musikk, spill, filmer og Internett-lydkilder kan spilles slik at uansett hva du vil høre på, gjør vi at multimedieopplevelsen høres mer engasjerende enn noen gang.

 • Enkel tilkobling til enten en PC eller en bærbar maskin

  Kan kobles enten til en PC eller en bærbar maskin

 • Subwoofer for dyp bass og satellitter for rene høye toner

  Lydsystemet er inndelt i en subwoofer som er optimalisert for å reprodusere bassfrekvenser, og satellitthøyttalere som er optimalisert for frekvenser for mellomtoner og høye toner. Resultatet er et system som virkelig reproduserer hele spekteret med lydfrekvenser fra dyp bass til krystallklare høye toner med minimal forvrengning.

 • Trekabinett for kvalitetsreproduksjon av bass

  Kabinettet for subwooferen er laget av tre, noe som gir den overlegen stabilitet og akustisk ytelse.

 • Skjerming for magnetisme fjerner forvrengning fra dataskjermen

  Ettersom de kraftige magnetene i høyttalerdriverne er magnetisk skjermet, er det ingen fare for bildeforvrengning eller skader når høyttalerne er plassert nær dataskjermen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i