Multimediehøyttalere 2.0

  Multimediehøyttalere 2.0

  Fantastisk lyd fra kompakte høyttalere

  En morsom måte å nyte autentisk stereolyd for musikk, Internett og multimedieprogrammer på PC er å ta i bruk det kompakte høyttalersystemet MMS121 Harmonic Pulse med utrolige bassgjengivelse i forhold til størrelsen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fantastisk lyd fra kompakte høyttalere

Praktisk multimedieopplevelse

 • Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Etiketter og fargekodede kontakter får deg straks i gang

  Etiketter og fargekodede kontakter får deg straks i gang

  Fargekodede kabler, oversiktlige etiketter og dokumentasjon som er enkel å forstå, betyr at du er oppkoblet på få minutter

 • Kompatibel med lydkilder for musikk, spill, film og Internett

  Alle typer musikk, spill, filmer og Internett-lydkilder kan spilles slik at uansett hva du vil høre på, gjør vi at multimedieopplevelsen høres mer engasjerende enn noen gang.

 • Enkel tilkobling til enten en PC eller en bærbar maskin

  Kan kobles enten til en PC eller en bærbar maskin

 • Skjerming for magnetisme fjerner forvrengning fra dataskjermen

  Ettersom de kraftige magnetene i høyttalerdriverne er magnetisk skjermet, er det ingen fare for bildeforvrengning eller skader når høyttalerne er plassert nær dataskjermen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i