Hi-Fi-system med Wi-Fi-komponent

  Streamium

  Hi-Fi-system med Wi-Fi-komponent

  Opplev følelsen av en live-konsert

  Dette Philips MCI900/12 Streamium Hi-Fi-anlegget med Wi-Fi-komponent har SoundSphere-høyttalere som gir så naturlig lyd at det føles som om artistene opptrer rett foran deg. 160 GB HDD, Internett-radio, fargeskjerm og enkel navigering.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Hi-Fi-system med Wi-Fi-komponent

Opplev følelsen av en live-konsert

Lidenskap for lyd

 • SoundSphere for naturlige, dypere og bredere lydinntrykk

  SoundSphere for naturlige, dypere og bredere lydinntrykk

  Nyt musikkens energi og prakt mens SoundSphere leverer hver tone akkurat slik artisten tenkte seg det. SoundSphere leverer klar og naturlig lyd og skaper et dypere og bredere lydinntrykk. Resultatet er en lyd så virkelighetsnær at du vil tro artisten spiller rett foran deg. Begge SoundSphere-høyttalerne er utstyrt med hver sin diskanthøyttaler som henger over høyttalerkabinettet. Disse diskanthøyttalerne sender ut klarere lyd i alle retninger. Presis delefilterkonstruksjon samt nøye plassering av basshøyttaleren, slik at den omslutter diskanthøyttaleren, sørger for minimal forstyrrelse – og enda mer naturlig lyd.

 • Høyttalere i aluminium for naturtro lyd fra optimal stivhet

  Høyttalere i aluminium for naturtro lyd fra optimal stivhet

  Ta imot det beste naturen har å by på. Naturlige materialer har vist seg uslåelige som akustiske bygningskomponenter. Høyttalere laget av aluminium er stivere, skaper et bedre kabinett som på naturlig vis forhindrer vibrasjoner, optimaliserer spredningen av lydbølgene og skaper en mer naturtro lyd. Resultatet er nydelige høyttalere som gir deg lyd som holder seg nær opptil det opprinnelige opptaket.

 • FullSound beriker musikken med fyldigere bass og klarhet

  FullSound beriker musikken med fyldigere bass og klarhet

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter soniske detaljer nøyaktig i komprimert musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Gullbelagt høyttalerkontakt for best mulig signaloverføring

  Den gullbelagte høyttalerkontakten sikrer bedre overføring av lydsignaler sammenlignet med tradisjonelle klikk-på-plass-kontakter. Den minimerer også tapet av elektriske signaler fra forsterkeren til høyttaleren, noe som resulterer i en lydgjengivelse så nær virkeligheten som mulig.

 • Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på datamaskinen.

 • 160 GB harddisk for å lagre opptil 2000 musikkalbum

  160 GB harddisk for å lagre opptil 2000 musikkalbum

  Den 160 GB store harddisken på dette Philips-lydsystemet gir deg en stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale musikkfilene dine fra PC/MAC. Den får enkelt plass til 2000 CDer. Plassbesparende, smart håndtering av musikksamlingen din og enkel tilgang, alt på ett sted.

 • 2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  2 x 50 W RMS Hi-Fi-lyd med digital forsterker i klasse D

  Fyll et rom med favorittmusikken din med 2 x 50 W RMS-musikkutgangseffekt og klasse D digital forsterker. Forsterkeren tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og deretter forsterkes det. Signalet går deretter gjennom et demoduleringsfilter for å gi det endelige resultatet. Det forsterkede digitale resultatet gir deg alle fordelene ved digital lyd, inkludert forbedret lydkvalitet. Forsterkeren har også mer enn 90 % effektivitet sammenlignet med en tradisjonell AB-forsterker. Denne høye effektiviteten oversettes til en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • Stream eller overfør musikk og bilder fra PC/MAC trådløst

  Stream eller overfør musikk og bilder fra PC/MAC trådløst

  PCen/MAC'en din er full av musikk som du nå praktisk kan streame til Philips-lydenheten din – uten rotete kabler. Del favorittsangene dine med andre på fest, eller nyt dem i din egen stue. I tillegg kan du overføre og lagre musikken din til enhetens harddisk og nyte samlingen når som helst, selv når du ikke er i nærheten av PCen/MAC'en. Gjør det samme med bildesamlingen, og se på dem i ro og mak samtidig som du lytter til musikk. Frigjør skattene dine på PCen/MAC'en ved hjelp av trådløs streaming.

 • Fargerik LCD-skjerm for praktisk kontroll

  Fargerik LCD-skjerm for praktisk kontroll

  Liv opp lydopplevelsen med en livaktig LCD-fargeskjerm, og gled deg over enkel og praktisk kontroll over all musikken din. Når du lytter til sangene, vises albumcoveret på skjermen og gir liv til sangene. LCD-skjermen har flere linjer og viser deg sanger sortert etter sjanger, artist eller album, slik at det blir lekende lett å velge spor.

 • Spill av DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG og JPG

  Spill av DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG og JPG

  Spill av DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG og JPG.

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) er en direkte digital tilkobling som overfører digital video med høydefinisjonsoppløsning i tillegg til digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy.

Se alle spesifikasjoner
 • Napster er kun tilgjengelig i Tyskland og Storbritannia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i