Trådløst Hi-Fi mikrosystem

  Trådløst Hi-Fi mikrosystem

  Lidenskap for lyd

  Utforsk musikkuniverset ditt med dette stilige og trådløse Philips MCI298/12-mikroanlegget som kan monteres på veggen. Stream musikk fra PC/MAC, spill av CD, MP3 eller FM- og Internett-radio, og gled deg over enkel navigering på den intuitive berøringsskjermen med farger.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lidenskap for lyd

Stream musikk trådløst fra PC/Mac og Internett

 • Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på datamaskinen.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • Avspilling av iTunes-musikk

  Avspilling av iTunes-musikk

  Nå kan du spille av musikk fra biblioteket ditt i iTunes – uten behov for konvertering – på Philips Hi-Fi-systemet. Med støtte for AAC-kodeker som brukes av iTunes-biblioteket til å rippe og lagre musikk, kan du installere TwonkyMedia-programvaren som følger med systemet for å få tilgang til, velge og spille av musikk fra iTunes-biblioteket og spillelister – trådløst. Legg merke til at systemet ikke støtter DRM-beskyttet musikk som kjøpes fra iTunes-butikken.

 • FM-radio

  FM-radio

  FM-radio bruker frekvensmodulasjon (FM) til å levere Hi-Fi-lyd via radiosendinger. Denne kringkastingsteknologien gjør at du kan høre på de radiostasjonene du liker best, på FM-båndet.

 • 20 W RMS total utgangseffekt

  20 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 20 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Fullstendig integrert lydsystem

  Fullstendig integrert lydsystem

  Philips Hi-Fi-systemet er utstyrt med alt du trenger for å glede deg over musikken fra CDer, USB-enheter eller trådløst fra PC/MAC og Internett. Alt er inkludert i en kompakt, slank og allsidig design som passer i alle rom. I tillegg kan du glede deg over smart og intuitiv brukervennlighet med systemets berøringsskjerm.

 • Fungerer med bredbåndstilkobling hjemme og Wi-Fi-ruter

  Fungerer med bredbåndstilkobling hjemme og Wi-Fi-ruter

  Philips Hi-Fi-systemet kommer med en Ethernet-port som muliggjør en Internett-tilkobling i form av plug-and-play via DHCP. Systemet er også B/G Wi-Fi-sertifisert, noe som gjør det kompatibelt med alle B/G Wi-Fi-sertifiserte rutere på markedet. Systemet er praktisk og enkelt og har et ettrykks Wi-Fi-beskyttet oppsett, noe som gir sikker Wi-Fi-tilkobling på få sekunder.

 • Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Trådløs streaming av musikk og bilder fra PC/MAC

  Din PC/MAC inneholder musikk som du nå praktisk kan streame til Philips-lydenheten din – uten kabelrot. Del favorittsangene dine med andre på fest, eller nyt dem hjemme hos deg selv. Gjør det samme med bildesamlingen din, og vis dem frem mens du hører på musikk. Lås opp skattene dine på PC/MAC med trådløs streaming.

 • Fjernkontrollen gjør navigeringen enkel

  Fjernkontrollen gjør navigeringen enkel

  Kontroller alle funksjonene til Philips Hi-Fi-anlegget fra sofaen. Søk etter, naviger i og spill av musikken raskt og enkelt. Med direkteknapper som Hjem og Favoritt, får du rask tilgang til hovedskjermen og favorittstasjonen på Internett, eller du kan streame musikk fra PCen/MAC-maskinen og Internett trådløst. Du sitter med Hi-Fi-kontrollsenteret i hånden.

 • Berøringsskjerm for enkel navigering

  Berøringsskjerm for enkel navigering

  Med en berøringsskjerm kan du styre enheten ved ganske enkelt å trykke på knappene på skjermen i stedet for å trykke på fysiske knapper på enheten. Bare slå på enheten, så vises grensesnittet med berøringsskjermen på LCD-skjermen med alle kontrollalternativene for enheten. Berøringsskjermen kombinerer LCD-skjermteknologien med trykksensorer og en kraftig digital mikroprosessor. Når du trykker på et bestemt punkt på skjermen med fingeren, sendes det aktuelle signalet til prosessoren, og kommandoen utføres umiddelbart.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i