1
Hodetelefoner

Fidelio

Philips Fidelio

Hodetelefoner med mikrofon

  • KA

  Philips Fidelio

  Hodetelefoner med mikrofon

  Hi-Fi-lyd i forseggjort design

  Philips Fidelio M1MKII kombinerer førsteklasses lyd og overlegen komfort i en klassisk design og er konstruert for å gi deg en musikkopplevelse med høydefinisjonslyd. Den lette, men solide designen sørger også for utmerket støyisolasjon når du er på farten. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi-lyd i forseggjort design

Philips Fidelio M1MKII kombinerer førsteklasses lyd og overlegen komfort i en klassisk design og er konstruert for å gi deg en musikkopplevelse med høydefinisjonslyd. Den lette, men solide designen sørger også for utmerket støyisolasjon når du er på farten. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Fidelio Hodetelefoner med mikrofon

Lyd med høy oppløsning, Hodetelefoner, Deluxe-puter med mykt skum, Sammenleggbare M1MKIIBO/00 Finn lignende produkter

Hi-Fi-lyd i forseggjort design

 • Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning gir den beste lydytelsen og reproduserer originale masteropptak fra studio mer nøyaktig enn 16 bit / 44,1 kHz CD-formater. Den kompromissløse kvaliteten gjør lyd med høy oppløsning til det beste valget for deg som er glad i musikk. Fidelio-hodetelefoner oppfyller de strenge standardene som kreves for lyd med høy oppløsningskvalitet. Selv om du lytter til musikksamlingen din som har lyd med høy oppløsning, eller fra en mer tradisjonell musikkilde, hjelper Fidelio-hodetelefonene deg å få mer ut av musikken.

 • Optimaliserte 40 mm neodymelementer for ren, autentisk lyd

  Optimaliserte 40 mm neodymelementer for ren, autentisk lyd

  Alle høyttalerdriverne er forsiktig håndplukket, justert og testet før de har blitt satt sammen for å gi den mest naturlige og balanserte lyden. Driverne på 40 mm benytter seg av kraftige neodymmagneter for å gi ekte høykvalitetslyd i en bred, dynamisk rekkevidde. Selv de minste lydene blir reprodusert.

 • Akustisk forsegling for å holde lyd inne, støy ute

  Akustisk forsegling for å holde lyd inne, støy ute

  Fidelio-hodetelefonene har en akustisk forsegling som er en spesielt utformet båndlås som er innebygd i det indre kammeret. Den eliminerer unødig lydlekkasje og bevarer lyddetaljene. Ikke bare får du fantastisk bassutvidelse, men også oppslukende nytelse av alle detaljer i musikken, uten forstyrrelser fra omgivelsene.

 • Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Bassreflekssystemet gir klar, dynamisk og balansert bass

  Hodetelefonenes akustiske arkitektur med lukket bakside har et bassreflekssystem som består av øredeksler med strategisk plasserte luftekanaler. Disse regulerer lufttrykket i det indre kammeret, slik at membranen har et kontrollert miljø for optimal akustisk respons. I kombinasjon med den akustiske forseglingen gir det alle de naturlige lyddetaljene og presis og dynamisk bass, uten at du mister den klare lyden.

 • Deluxe-skumputer med minne for ergonomisk passform

  Deluxe-skumputer med minne for ergonomisk passform

  Materialene i Fidelio-hodetelefonene har blitt møysommelig utvalgt for lengre bærekomfort og forbedret lydytelse. Deluxe-øreputene som puster og har skum med minne, er utformet for en optimal ergonomisk tilpasning. Skummet tilpasser seg ikke bare perfekt til øreformen – det danner også en forsegling som bevarer basslyden og reduserer lyder fra omgivelsene. Dette er utformet med den ytre puten og består av stoff og proteinlær som fjerner belastningen på øret og reduserer varmeoppbygging. Derfor er hodetelefonene gode å bruke, samtidig som de gir fantastisk god lyd.

 • Faux-semsket veske som beskytter hodetelefonene på en elegant måte

  Faux-semsket veske som beskytter hodetelefonene på en elegant måte
 • Aluminium og sydd kvalitetslær for fremragende utseende og følelse

  Aluminium og sydd kvalitetslær for fremragende utseende og følelse
 • Øredeksler med to lag utformet for presis lyd

  Øredekslene med to lag i Philips Fidelio M1MKII er utformet for å redusere resonans og dempe vibreringer for å gi utrolig ren og presis lyd. På denne måten hører du alle de utrolige lyddetaljene. Den solide og lagvise konstruksjonen sørger for holdbarhet og komfort, noe som gjør M1MKII til den ideelle musikkpartneren i lang tid fremover.

 • Lettere talespole for forbedret klarhet og bredere lydområde

  Fidelio M1MKII har en lettere talespole enn sin forgjengere, noe som gir bedre klarhet i de lave frekvensene og bredere utvidelse i høye frekvensene. Resultatet er mer findetaljert, romlig lyd totalt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i