Hjemmekinoanlegg med DVD/SACD

  Hjemmekinoanlegg med DVD/SACD

  Total neddykking i filmer og musikk

  Behovet er harmoni og balanse. Det oppfylles av kvalitetsdesign ned til minste detalj. Bare ren lyd og klart bilde pakker inn den gode opplevelsen...

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Total neddykking i filmer og musikk

Flerkanals superlyd

 • Neodym bånddiskanthøyttalere for krystallklar lyd

  Neodym bånddiskanthøyttalere for krystallklar lyd

  Nyt naturlig og krystallklar lydkvalitet uten sidestykke med neodymdiskanthøyttalere med lyd i alle retninger. Topolssystemet sender ut høye lydfrekvenser i et komplett 360-graders mønster som gir et veldig "åpent" og bredt lydspekter for klare toner. Dette forbedrer surround-opplevelsen i flerkanalssystemet enda mer. Forskjellen blir svært tydelig når du spiller Super Audio-CDer hvor klarheten i musikken er av spesielt høy kvalitet.

 • Trådløse bakre høyttalere gir færre ledningsstrekk over rommet

  Trådløse bakre høyttalere gir færre ledningsstrekk over rommet

  Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarhet og mobilitet i høyttalerplassering. De er utviklet med forstyrrelsesfri teknologi som gir full surround-lyd uten ledninger som lager rot.

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • Flerkanals Super Audio CD for fullstendig fordypning i musikken

  Flerkanals SACD er den nye generasjonen musikkformat, og den gir deg musikkgjengivelse av utrolig høy kvalitet. Med 5.1 flerkanals surround-lyd og fullstendig CD-kompatibilitet fremover- og bakover, blir resultatet uovertruffen lydytelse til lyttefornøyelsen.

 • CD-oppsampling øker oppløsningen for suveren CD-lyd

  CD-oppsampling er en avansert lydbehandlingsteknologi som gir en bedre lydopplevelse. Den oppgraderer lyden på vanlige CDer på en intelligent måte ved å øke tidsoppløsningen og samplingsfrekvensen.

 • 4 x videooppsampling for forbedret bildekvalitet

  Videooppsampling er en teknologi som reduserer forstyrrelser og gir betydelig bedre bildekvalitet. Ved å øke videobehandlingshastigheten til 54 MHz eller til og med 108 MHz konverteres videoen i virkeligheten til 8:8:8*- (54 MHz) eller 16:16:16-format (108 MHz), som har omtrent 4 til 8 ganger bedre horisontal oppløsningsbåndbredde enn standard DVD-format. Dette reduserer "myggnettingforstyrrelsene" i MPEG og gir betydelig bedre bildekvalitet, ren og uten forstyrrelser.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Musikk: SACD, CD, MP3-CD, CD-R og CD-RW

  Spilleren gir mulighet for avspilling av flere formater for bedre kompatibilitet og utnyttelse. Du kan spille av de aller fleste plateformater.

 • Bilde-CD (JPEG) med musikkavspilling (MP3)

  Bilde-CD er en CD-R- eller CD-RW-plate som du kan lagre MP3-filer og digitale bilder på. Når du setter inn en bilde-CD i DVD-spilleren, får du frem en skjermmeny som viser JPEG- og/eller MP3-filene på platen. Du bare velger musikken og bildefilene du vil kose deg med, og trykker på Play eller OK. Du kan se på bildene på TVen samtidig som musikken spiller.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i