SoundBar

Hjemmekinoanlegg

  SoundBar

  Hjemmekinoanlegg

  Forført av lyd

  Unn deg en lydopplevelse med 5.1 surround-lyd fra et integrert alt-i-ett-anlegg i alle slags rom. Den Ambisound-drevne SoundBar-enheten gir fremragende lyd- og bildekvalitet og er spesielt utformet for Philips Aurea-TVen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forført av lyd

med Ambisound

 • SoundBar med integrerte høyttalere, forsterkere og DVD-spiller

  SoundBar med integrerte høyttalere, forsterkere og DVD-spiller

  SoundBar er en komplett alt-i-ett- hjemmekinoløsning som kan skilte med fantastisk 5.1 surround-lyd, for den beste filmopplevelsen. Med integrerte høyttalere, forsterkere og DVD-spiller er SoundBar alt du trenger under TVen. Du kan altså beholde stuen som den er, men med en fantastisk lydopplevelse i flere kanaler – til de spesielle filmøyeblikkene med venner og familie.

 • Spill av medier fra iPoden din ved hjelp av kontrollene på skjermen

  Spill av medier fra iPoden din ved hjelp av kontrollene på skjermen

  Med dokkingstasjonen som følger med hjemmekinoanlegget, kan du spille av filmer, musikk og vise bilder fra iPoden. I tillegg kan du styre iPoden og bla gjennom innholdet på den på TV-skjermen – med fjernkontrollen som hører til hjemmekinoanlegget. Dokkingstasjonen tar mobil underholdning inn i hjemmet, praktisk og enkelt.

 • Passer med Aurea-TVen med en elegant stilig utforming

  Passer med Aurea-TVen med en elegant stilig utforming

  Denne SoundBar-enheten er laget for å passe med den imponerende Aurea-TVen, og den forbløffer med både sitt utseende og sin ytelse. Den gir stuen din klasse. Unn deg en fantastisk hjemmeunderholdningsopplevelse uten at det går på akkord med livsstilen.

 • Passer til alle flat-TVer med optimal tilpasning til TV-er på 42" eller mer

  Passer til alle flat-TVer med optimal tilpasning til TV-er på 42" eller mer

  SoundBar tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 107 cm (42") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • Berøringspanelkontrollene gir enkel avspilling og volumkontroll

  Berøringspanelkontrollene gir enkel avspilling og volumkontroll

  Med berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringssensitive kontrollene på frontpanelet.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, utstyr og elektronisk utstyr for forbrukerelektronikk. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, opp fra 12 Mbps for vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utrolig enkelt utføres.

 • Ambisound for 5.1-surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound for 5.1-surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • Enestående lydkvalitet med soft dome-diskanthøyttalere og DoubleBASS

  Enestående lydkvalitet med soft dome-diskanthøyttalere og DoubleBASS

  DoubleBASS og soft dome-diskanthøyttalere sørger for en helt uvirkelig lydkvalitet. DoubleBASS fanger opp lave frekvenser og gjengir dem innenfor subwooferens frekvensområde, slik at du hører også de laveste basstonene. Soft dome-diskanthøyttalere gjengir klare frekvenser i høy- og mellomtonesjiktet, slik at lyden blir klarere og du kan høre absolutt alt – helt tydelig.

 • Faroudja DCDi for utrolig skarp video av høy kvalitet

  Faroudja DCDi for utrolig skarp video av høy kvalitet

  Gled deg over utrolig skarp høykvalitetsvideo på TVen med Progressive Scan og Faroudja DCDi. Denne funksjonen reduserer taggete kanter som vises når du ser på standard, interlaced video, spesielt med bilder i bevegelse – og på den måten får du naturlige actionscener. Ta seeropplevelsen til neste nivå med klarere og jevnere bilder.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i