SoundBar

Hjemmekinoanlegg

  HDMI

  SoundBar

  Hjemmekinoanlegg

  Uovertruffen surroundlyd uten rot

  Kos deg med kinolignende surroundlyd fra flere kanaler uten høyttalere og ledninger over alt. Philips SoundBar med Ambisound gir deg et fullstendig hjemmekinoanlegg, inkludert avspilling av DVD og CD i én enkelt enhet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Uovertruffen surroundlyd uten rot

Ta kinoen med hjem

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • Faroudja DCDi for utrolig skarp video av høy kvalitet

  Faroudja DCDi for utrolig skarp video av høy kvalitet

  Gled deg over utrolig skarp høykvalitetsvideo på TVen med Progressive Scan og Faroudja DCDi. Denne funksjonen reduserer taggete kanter som vises når du ser på standard, interlaced video, spesielt med bilder i bevegelse – og på den måten får du naturlige actionscener. Ta seeropplevelsen til neste nivå med klarere og jevnere bilder.

 • DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Clear Voice for tydeligere vokal i filmer og musikk

  Clear Voice for tydeligere vokal i filmer og musikk

  Altfor ofte går vi glipp av viktige øyeblikk i en samtale eller i inspirerende tekster i en sang. Ved å spole tilbake i DVDen forstyrres underholdningen, mens det å overse det som ble borte, gjør opplevelsen mindre. Clear Voice er nyskapende lydteknologi som øker klarheten betydelig i det som sies eller synges, enten det gjelder dialog eller sang. Den gjør at du får med deg hvert eneste ord, slik at du fullt ut kan glede deg over det du ser på.

 • Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Dra nytte av allsidigheten til dette hjemmekinoanlegget som du kan plassere hvor som helst. Anlegget ser fantastisk ut og fungerer kompromissløst enten du setter det på TV-stativet, på et bord eller monterer det på veggen. For en gangs skyld har du muligheten til å ha kontroll på hvordan hjemmet ditt ser ut uten å ofre en fantastisk hjemmekinoopplevelse.

 • Enkel å installere med bare tre kabler som skal kobles til

  Enkel å installere med bare tre kabler som skal kobles til

  Du kobler bare til tre kabler, så er hjemmekinoanlegget klart til å levere en fantastisk lydopplevelse. I tillegg til avansert teknikk som gir den beste surroundlyden, er dette hjemmekinoanlegget overraskende enkelt å installere. Uansett om det er på veggen, på et TV-stativ eller et bord så får det plass der du vil plassere det – det passer perfekt inn i hjemmet og i livsstilen din.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utrolig enkelt utføres.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Spill av medier fra iPoden din ved hjelp av kontrollene på skjermen

  Spill av medier fra iPoden din ved hjelp av kontrollene på skjermen

  Med dokkingstasjonen som følger med hjemmekinoanlegget, kan du spille av filmer, musikk og vise bilder fra iPoden. I tillegg kan du styre iPoden og bla gjennom innholdet på den på TV-skjermen – med fjernkontrollen som hører til hjemmekinoanlegget. Dokkingstasjonen tar mobil underholdning inn i hjemmet, praktisk og enkelt.

 • Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD

  Nyt alle filmene og all musikken fra CD og DVD
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i