SoundBar DVD-hjemmekinoanlegg

  SoundBar DVD-hjemmekinoanlegg

  Sett høyere standard for hjemmekino

  HTS8100 har Ambisound, og gir komplett flerkanals surround-lyd i alle typer rom. Med systemet integrert i bare én del passer den enkelt inn i hjemmet, og gir en fullstendig hjemmekinoopplevelse med fremragende lyd- og bildekvalitet.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sett høyere standard for hjemmekino

med Ambisound

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p oppskalerer til høy definisjon for skarpere bilder

  HDMI 1080p-oppskalering gir bilder som er krystallklare. Filmer i standarddefinisjon kan nå nytes i sann høydefinisjonsoppløsning. Det gir flere detaljer og mer virkelighetstro bilder. Progressive Scan (representert med "p" i "1080p") eliminerer linjestrukturen som er vanlig på TV-skjermer. Det garanterer utrolig skarpe bilder. Og til slutt lager HDMI en direkte digital forbindelse som kan føre ukomprimert digital HD-video i tillegg til digital flerkanalslyd, uten konverteringer til analoge signaler. Dette gir perfekt bilde- og lydkvalitet, fullstendig fri for støy.

 • Faroudja DCDi for utrolig skarp video av høy kvalitet

  Faroudja DCDi for utrolig skarp video av høy kvalitet

  Gled deg over utrolig skarp høykvalitetsvideo på TVen med Progressive Scan og Faroudja DCDi. Denne funksjonen reduserer taggete kanter som vises når du ser på standard, interlaced video, spesielt med bilder i bevegelse – og på den måten får du naturlige actionscener. Ta seeropplevelsen til neste nivå med klarere og jevnere bilder.

 • Smart Surround optimaliserer surround-innstillingene automatisk

  Smart Surround optimaliserer surround-innstillingene automatisk

  Få best mulig lydopplevelse uten å måtte endre surround-innstillingene hver gang du bytter plate eller bytter mellom film og musikk. I motsetning til vanlige 5.1-systemer som har standard flerkanals surround-innstillinger, endrer Smart Surround automatisk surround-innstillingene slik at de passer til musikken kodet i stereo eller til filmen med flerkanalsinnhold.

 • DoubleBASS gir en utvidet, dyp bassopplevelse

  DoubleBASS gir en utvidet, dyp bassopplevelse

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

 • Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft Dome diskanthøyttalere gjengir klart høye og mellomtonefrekvenser som forbedrer den generelle lydklarheten fra høyttalerne.

 • Sofistikert design som matcher alle flat-TVer

  Sofistikert design som matcher alle flat-TVer

  Avansert teknologi pakket inn i eleganse og stil. Dette hjemmekinosystemet pynter opp enhver stue med toner av forfinet stil og klasse. Det reflekterer nøyaktig den samme designen og det samme utseendet som Philips flat-TVen, og det kan plasseres under alle flat-TVer som en følgesvenn – den passer til flat-TVen, interiøret og livsstilen din.

 • MP3-linjeinngang for musikkavspilling fra bærbare MP3-spillere

  MP3-linjeinngang for musikkavspilling fra bærbare MP3-spillere

  MP3-linjeinngang bruker plug and play-teknologi som tillater direkte avspilling av MP3-innhold via ditt hjemmekinosystem ved å koble den bærbare MP3-spilleren til den innebygde hodetelefonjack-kontakten. Nå kan du nyte den flotte lydkvaliteten fra Philips-hjemmekinosystemet mens du spiller favorittmusikken fra din bærbare MP3-spiller.

 • USB Direct spiller av bilder og musikk fra USB-fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på DVD-systemet fra Philips. Den digitale musikken og de digitale bildene dine spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i