Hjemmekinohøyttalere

  Hjemmekinohøyttalere

  Legg til suveren 5.1-surroundlyd til TVen

  Legg til suveren surroundlyd til TVen uten alt rotet. Philips SoundBar med Ambisound gjør det mulig å se på flott TV- og filmunderholdning med Blu-ray- eller DVD-spilleren med kinolignende surroundlyd fra flere kanaler.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Legg til suveren 5.1-surroundlyd til TVen

Lidenskap for lyd

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Dra nytte av allsidigheten til dette hjemmekinoanlegget som du kan plassere hvor som helst. Anlegget ser fantastisk ut og fungerer kompromissløst enten du setter det på TV-stativet, på et bord eller monterer det på veggen. For en gangs skyld har du muligheten til å ha kontroll på hvordan hjemmet ditt ser ut uten å ofre en fantastisk hjemmekinoopplevelse.

 • HDMI-hub for tilkobling av HDMI-enheter for flott lyd og bilde

  HDMI-hub for tilkobling av HDMI-enheter for flott lyd og bilde

  HDMI-hub gir deg flere HDMI-innganger du kan bruke for enkelt å koble til andre enheter til hjemmekinoanlegget, for eksempel en spillkonsoll eller en HD-set-top-boks. Ved å koble til enhetene via HDMI-hub kan du nyte all underholdningen med høydefinisjonslyd og -bilde.

 • Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn gjør at du enkelt kan spille av musikken din direkte fra en iPod/iPhone/iPad, MP3-spiller eller bærbar PC via en enkel tilkobling til hjemmekinoanlegget. Det er bare å koble lydenheten til lyd inn-kontakten og nyte musikken med den overlegne lydkvaliteten til Philips-hjemmekinoanlegget.

 • SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 102 cm (40") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • 300 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  300 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Koble enkelt til TVen via én HDMI-kabel

  Koble enkelt til TVen via én HDMI-kabel
Se alle spesifikasjoner
 • Hjemmekinoanlegget passer også til alle andre Philips-TVer.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i