SoundHub

Hjemmekinoanlegg

  SoundHub

  Hjemmekinoanlegg

  Lidenskap for lyd

  Bli en del av den nye HD-opplevelsen med dette stilige Blu-ray-hjemmekinoanlegget. Soft dome-diskanthøyttalere innebygd i høyttalerne av høy kvalitet gir uovertruffen lydklarhet. Filmstunden vil aldri bli den samme igjen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SoundHub Hjemmekinoanlegg

Blu-ray-3D-avspilling HTS5220/12 Finn lignende produkter

Lidenskap for lyd

Realistisk og elegant lyd

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Crystal clear sound for klar og detaljert lyd

  Crystal clear sound for klar og detaljert lyd

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft dome-diskanthøyttalere for ren lyd og stemmeklarhet

  Soft Dome diskanthøyttalere gjengir klart høye og mellomtonefrekvenser som forbedrer den generelle lydklarheten fra høyttalerne.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • BD-Live* (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live* (Profile 2.0) for å se elektronisk Blu-ray-bonusinnhold

  BD-Live gir deg en enda større HD-verden. Motta oppdatert innhold ved å koble Blu-ray-spilleren til Internett. Spennende nye ting som eksklusivt nedlastbart innhold, direkte begivenheter, live-chatting, spilling og handel på Internett venter på deg. Surf på HD-bølgen med Blu-ray-avspilling og BD-Live.

 • Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Høyhastighets USB 2.0-kobling spiller av video/musikk fra USB-flashstasjon

  Universal Serial Bus eller USB er en standardprotokoll som brukes for å koble PCer, tilbehør og elektronisk forbrukerutstyr. Høyhastighets-USB-enheter har en dataoverføringshastighet på opptil 480 Mbps, en økning på 12 Mbps fra vanlig USB. Med USB 2.0-høyhastighetskoblingen kan du koble til USB-enheten, velge filmen, musikken eller bildet og spille av.

 • Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Valgfri dokkingstasjon for praktisk avspilling fra iPod/iPhone

  Fest denne dokkingstasjonen til hjemmekinosystemet, så kan du nyte musikken, videoene og bildene fra iPod og iPhone. Dokkingstasjonen selges som valgfritt tilbehør.

 • 400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  400 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Elegant design i flotte materialer som matcher flat-TVen

  Elegant design i flotte materialer som matcher flat-TVen
 • WiFi-klar for enkel tilgang til all underholdningen

  WiFi-klar for enkel tilgang til all underholdningen
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i