Hjemmekinoanlegg

  Hjemmekinoanlegg

  Legg til flott surroundlyd for TVen

  Legg til flott surroundlyd for TVen, og gled deg over utrolig TV-underholdning med Blu-ray- eller DVD-spilleren uten rotet med mange høyttalere. Den passer fint til TVen ved at du enten monterer den på veggen eller setter den på et bord.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Legg til flott surroundlyd for TVen

Lidenskap for lyd

 • DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

 • Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Utformet for å hindre ansamling av støv og redusere lydforvrenging

  Utformet for å hindre ansamling av støv og redusere lydforvrenging

  Spesielt støvbestandig nettingmateriale beskytter høyttalerne mot eventuell smuss som kan påvirke lydspredningen.

 • Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Dra nytte av allsidigheten til dette hjemmekinoanlegget som du kan plassere hvor som helst. Anlegget ser fantastisk ut og fungerer kompromissløst enten du setter det på TV-stativet, på et bord eller monterer det på veggen. For en gangs skyld har du muligheten til å ha kontroll på hvordan hjemmet ditt ser ut uten å ofre en fantastisk hjemmekinoopplevelse.

 • Koble enkelt til enhetene dine for en forbedret TV-opplevelse

  Koble enkelt til enhetene dine for en forbedret TV-opplevelse

  Ikke bare får TV-sendinger en bedre lyd, men alle enhetene som er koblet til TVen din får også fantastisk lyd. Tilkoblingen gjøres i ett trinn og er utformet for å gi deg problemfri underholdning. Alle enhetene som er koblet til hjemmekinoanlegget, kan spilles av på TVen for å forbedre opplevelsen og gi deg levende, klare og rike toner for utrolige musikk- og filmøyeblikk.

 • MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

  MP3-koblingen spiller musikk fra bærbare mediespillere

  Med MP3 Link kan du spille av MP3-filer direkte fra en bærbar mediaspiller på hjemmekinoanlegget. Du bare kobler den bærbare MP3-spilleren til den innebygde MP3 Link-kontakten. Så kan du nyte MP3-musikken med den enestående lydkvaliteten Philips' hjemmekinoanlegg kan by på. MP3 Link gir deg bærbar musikk rett inn i stuen.

 • Buet SoundBar-design for en bredere lydspredning

  Buet SoundBar-design for en bredere lydspredning
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i