Digitalt AV-mottakersystem

  Digitalt AV-mottakersystem

  Hør alt

  Har du tenkt å gjøre om DVD-spilleren, DVD-opptakeren eller til og med den gamle videospilleren til et fullstendig hjemmekinoanlegg? Bare sett dem sammen med dette stilige digitale mottakersystemet, så får du mye mer ut av både filmer og musikk.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hør alt

 • DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd DTS- og Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Innebygd FM/MB-tuner

  Innebygd FM/MB-tuner
 • Avansert Class D Amplifier™ for kompakt og kraftig lyd

  Når deg gjelder perfekt lyd, finnes det ikke rom for forvrengning. Digitale forsterkere genererer mye mindre varme enn standard analoge forsterkere, noe som gir rom for mindre kabinetter. Philips Class D Amplifiers™ gir dramatisk forbedret lydkvalitet over de digitale forsterkerne som brukes av konkurrentene siden de er utformet for å kontrollere og redusere EMI (Electro Magnetic Interference). I tillegg bruker Class D Amplifiers™ en lukket sløyfe-design som undertrykker forvrengning og tap av lydkvalitet. Det generelle resultatet er forbedret lydytelse fra en mye mindre pakke.

 • Dome diskanthøyttalere, god SACD-lyd for høye frekv.

  Dome diskanthøyttalere forbedrer SACD-lyd ved de høyeste frekvensene ved å ta opp hver nyanse og modulasjon i lyden ved hjelp av en ekstremt lett og stiv membran laget av LEXAR. Dette gjør at diskanthøyttalerne gir bedre gjengivelse av høyere frekvenser. Den spesielle koniske formen på reflektorplaten sikrer en bedre spredning av de høyere frekvensene. Resultatet er forbløffende klare og skarpe høye toner og generelt mer balansert lydoppfatning.

 • 6-kanalers analog inngang for direkte tilkobling

  6-kanalers analog inngang på mottakeren gir deg mulighet til å koble deg direkte til en analog utgang på flerkanals DVD/SACD-spilleren.

 • Digitale koaksiale og optiske innganger

  Digitale koaksiale og optiske innganger gir høykvalitets digitale lydinngangskontakter på mottakeren. Du kan digitalt overføre Dolby Digital, MPEG2, PCM og dts fra AV-utstyret til mottakeren ved hjelp av én enkelt kabel.

 • Enkel installering for å klargjøre det komplette hjemmeunderholdningssystemet

  Philips leverer en hurtigstartveiledning for å hjelpe deg med den første installeringen av systemet. Den har en enkel fremgangsmåte med klare og tydelige fargeillustrasjoner som leder deg gjennom de grunnleggende trinnene ved tilkobling og hvordan du får bilde og lyd. Disse grunnleggende trinnene beskrives klart og tydelig på én side, som du finner i esken. Installeringen bør dermed gå fort og smertefritt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i