Soundbar-høyttaler

  • KA

  Soundbar-høyttaler

  Kraftig lyd for alle TV-er

  HTL5140 er en slank Soundbar med en lydutgang på maks. 320 W. En førsteklasses metalloverflate tilfører stil og kan monteres på veggen eller plasseres på bordet. HDMI ARC, én HDMI-inngang for video og Bluetooth® med aptX® og AAC for trådløs musikk. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

2.1-kanals trådløs subwoofer, Bluetooth®-aptX, AAC og NFC, Én HDMI-inngang og HDMI ARC-utgang, 320 W HTL5140B/12 Finn lignende produkter

Kraftig lyd for alle TV-er

med trådløs subwoofer

 • Kraftig lyd på 320 W

  Kraftig lyd på 320 W

  To enheter med fire woofere og to diskanthøyttalere på innsiden gir lyden perfekt balanse. Som en helhet produserer de 320 W lyd, noe som utfylles med kraftig bass fra en 17L subwoofer.

 • Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Diskanthøyttaler i Mylar-materiale gir høydefinisjonslyd

  Det unike Mylar-materialet som brukes i diskanthøyttalerne, gir fantastisk tydelig lyd. Hele det høyfrekvente registeret blir gjengitt perfekt, slik at musikk blir levende, og filmer høres ut slik de skal. Diskanthøyttaleren er en svært viktig del av toveis-konstruksjonen og forbedrer de høye frekvensene, noe som resulterer i renere, mer romslig og mer presis lyd i tospann med basshøyttaleren. Forbedret klarhet betyr at du kan gjenkjenne alle de ulike elementene i musikken. Lytt til hvert enkelt instrument, hør vokalen mer tydelig og gled deg over musikk i forfriskende detaljer.

 • Koble til en HDMI-inngang for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens HDMI-lydinngang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i