Soundbar-høyttaler

  Soundbar-høyttaler

  Kraftig lyd for alle TV-er

  Slipp løs hele lydpotensialet til alle medieenhetene dine. Med den integrerte subwooferen og retningssensoren får du frihet til å plassere Philips Soundbar-høyttaleren HTL5120/12 akkurat der du vil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

Virtual surround, Integrert subwoofer, To HDMI-innganger og HDMI ARC-utgang, Bluetooth® HTL5120/12 Finn lignende produkter

Kraftig lyd for alle TV-er

med integrert subwoofer

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens audio HDMI x 2-utgang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både stabil og energieffektiv. Teknologien muliggjør enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra alle smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner, inkludert iPod og iPhone, med en Bluetooth-aktivert høyttaler.

 • Retningssensoren sørger for den beste lyden med en hvilken som helst plassering

  Retningssensoren sørger for den beste lyden med en hvilken som helst plassering

  Det som bestemmer kvaliteten på lydopplevelsen du får, er hvordan SoundBar-høyttaleren fra Philips er plassert i rommet. Heldigvis kommer dette systemet med en smart sensor for automatisk retning som umiddelbart optimerer lydkvaliteten når den oppdager om SoundBar ble plassert horisontalt eller vertikalt. Uansett om du velger å plassere SoundBar-høyttaleren på en hylle eller å montere den på veggen, kan du være sikker på at du alltid får en suveren lydopplevelse.

 • Integrert aktiv subwoofer for kraftig bass

  Integrert aktiv subwoofer for kraftig bass
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i