Soundbar-høyttaler

  Soundbar-høyttaler

  Kraftig lyd for alle TV-er

  Slipp løs hele lydpotensialet til alle medieenhetene dine, og plasser den trådløse subwooferen hvor du vil. Denne soundbar-høyttaleren kan brukes med TV-en, platespillere, spillkonsoller, USB-enheter og Bluetooth-spillere. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

2.1-kanals trådløs subwoofer, Bluetooth® og NFC, HDMI ARC, 120 W HTL3110B/12 Finn lignende produkter

Kraftig lyd for alle TV-er

med trådløs subwoofer

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth®-enheter enkelt med ettrykks NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en enhet med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på enheten, starte Bluetooth®-paring og begynne å streame musikk.

 • Stream musikk trådløst fra smarttelefonen via Bluetooth™

  Stream musikk trådløst fra smarttelefonen via Bluetooth™

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både robust og energieffektiv. Teknologien gjør det enkelt med trådløs tilkobling til iPod/iPhone/iPad eller andre Bluetooth-enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Dermed kan du enkelt nyte favorittmusikken din eller lyd fra video eller spill trådløst på denne høyttaleren.

 • EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  EasyLink som kontrollerer alle HDMI CEC-enheter via én fjernkontroll

  Med EasyLink kan du kontrollere flere enheter med én fjernkontroll, for eksempel DVD-spillere, Blu-ray-spillere, Soundbar-høyttalere, hjemmekinoanlegg, TV-er osv. Den bruker en HDMI CEC-protokoll som er bransjestandard, til å dele funksjonalitet mellom enheter ved hjelp av HDMI-kabelen. Med ett knappetrykk kan du styre alt tilkoblet HDMI CEC-aktivert utstyr samtidig. Funksjoner som standby og avspilling kan nå utføres på en svært enkel måte.

 • Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Fleksibel plassering på veggen, bordet eller på et stativ

  Dra nytte av allsidigheten til dette hjemmekinoanlegget som du kan plassere hvor som helst. Anlegget ser fantastisk ut og fungerer kompromissløst enten du setter det på TV-stativet, på et bord eller monterer det på veggen. For en gangs skyld har du muligheten til å ha kontroll på hvordan hjemmet ditt ser ut uten å ofre en fantastisk hjemmekinoopplevelse.

 • Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter

  Spill MP3-/WMA-musikk direkte fra dine bærbare USB-enheter
 • Diskré profil for å passe perfekt foran TVen

  Diskré profil for å passe perfekt foran TVen
 • Separat subwoofer gjør handlingen mer spennende

  Separat subwoofer gjør handlingen mer spennende
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i