Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Hjemmekinoanlegg

  Philips Fidelio SoundBar

  Hjemmekinoanlegg

  Den hittil tynneste Blu-ray Soundbar med Ambisound

  Ingenting passer bedre til slanke TVer enn Ambisound, som leverer fullstendig omsluttende lyd og har en stilig, elegant design. Hjemmekinohøyttaleren SoundBar HTB9150 fra Philips har fem stilige forsterkere og seks høyttalere som reduserer kabelrot til et minimum i alle rom. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundBar Hjemmekinoanlegg

3D Blu-ray, Aluminium, Kan monteres på vegg HTB9150/12 Finn lignende produkter

Den hittil tynneste Blu-ray Soundbar med Ambisound

Opptatt av lyd

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en tradisjonell (bakkenett) radiostasjon eller et bakkenettverk mens andre er radiostasjoner som kun overføres via Internett, som er uavhengige, og bare kringkaster på verdensveven. Med Internett-radio kan du nyte tilgang til radiostasjoner på Internett fra hele verden og lytte til en lang rekke sjangere, nyheter, sport og underholdningsoppdateringer, eller koble til favorittstasjonene eller nisjestasjoner.

 • Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Umiddelbar konvertering fra 2D til 3D for en realistisk filmopplevelse

  Nyt spennende 3D-filmer i ditt eget hjem med din eksisterende samling med 2D-filmer. Umiddelbar 3D-konvertering bruker den nyeste digitale teknologien til å analysere 2D-videoinnhold for å skille mellom gjenstander i forgrunnen og bakgrunnen. Denne detaljen genererer et dybdekart som konverterer normale 2D-videoformater til spennende 3D. Med den kompatible 3D-TV din er du nå klar til å oppleve full HD 3D.

 • Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll for AV-produktene fra Philips

  Med Philips-appen MyRemote kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet som en fjernkontroll til Philips AV-produkter som er koblet til Wi-Fi-hjemmenettverket, noe som gir deg øyeblikkelig kontroll fra hvor som helst i huset. Den leveres også med nyttige funksjoner som SimplyShare for å koble til og streame all underholdning trådløst og MySound for å tilpasse lyttepreferanser.

 • SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 102 cm (40") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Aluminium er førstevalget blant mange av de beste designerne i verden. Aluminum er lett, men sterkt, og det er et autentisk materiale som hjelper deg med å skape en virkelig ikonisk design med ultratynne og robuste profiler som viser frem den suverene konstruksjonen. Sluttresultatet er Philips-hjemmekinoanlegg som garantert tiltrekker seg oppmerksomhet.

 • 600 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  600 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Med innebygd WiFi får du trådløs tilgang til medieinnhold. Nå kan du si farvel til at skjermen på datamaskinen sliter på øynene, og slappe av mens du ser mediefiler på TVen i din egen stue.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i