2.1-hjemmekino

  2.1-hjemmekino

  Kraftig, kinolignende surround-lyd med fyldig bass

  Maksimer hjemmekinolydopplevelsen med dynamiske 3D-vinklede høyttalere. Spill av det underholdningsinnholdet du liker best, inkludert 3D-Blu-ray, på det nyskapende hjemmekinoanlegget HTB6251D fra Philips. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2.1-hjemmekino

Crystal Clear Sound, 3D Blu-ray HTB6251D/12 Finn lignende produkter

Kraftig, kinolignende surround-lyd med fyldig bass

Opptatt av lyd

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Innebygd WiFi slik at du kan nyte de tilkoblede mediene dine trådløst

  Takket være innebygd WiFi kan du enkelt koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket, slik at du kan oppleve et stort utvalg av populære Internett-tjenester. Du kan oppleve noen av de beste webområdene som tilbyr filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold som er tilpasset TV-skjermen din.

 • Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens audio HDMI x 2-utgang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

 • Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio som lar deg nyte det utrolige antallet av radiokanaler på Internett

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en tradisjonell (bakkenett) radiostasjon eller et bakkenettverk mens andre er radiostasjoner som kun overføres via Internett, som er uavhengige, og bare kringkaster på verdensveven. Med Internett-radio kan du nyte tilgang til radiostasjoner på Internett fra hele verden og lytte til en lang rekke sjangere, nyheter, sport og underholdningsoppdateringer, eller koble til favorittstasjonene eller nisjestasjoner.

 • Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Berøringspanel for intuitiv avspilling og volumkontroll

  Med intuitive berøringspanelkontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringsfølsomme kontrollene på frontpanelet.

 • 500 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  500 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
 • Crystal Clear Sound for enestående klarhet og realisme

  Crystal Clear Sound for enestående klarhet og realisme
 • Trådløs streaming med Bluetooth fra musikkenhetene dine

  Trådløs streaming med Bluetooth fra musikkenhetene dine
 • Spill av og lad iPod/iPhone via USB-porten

  Nyt favorittmusikken din mens du lader iPod/iPhone. Bare bruk den tilhørende USB-kabelen til å koble iPod/iPhone til USB-porten på hjemmekinoanlegget. Det lader iPod/iPhone mens det spiller, slik at du kan nyte musikken din uten å bekymre deg for at batteriet til Apple-enheten tømmes.

 • Dolby TrueHD Digital Plus for Hi-Fi-surroundlyd

  Dolby TrueHD Digital Plus gir den fineste lyden fra hjemmekinoanlegget. Gjengitt lyd kan nesten ikke skjelnes fra masterlyden fra studioet slik at du hører det produsenten vil at du skal høre. Dolby TrueHD gjør HD-underholdningsopplevelsen komplett.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i